6 věcí, které dělají všechny štíhlé mrchy každý den: Bohatá snídaně, sex ráno a spánek přes den!

Redakce

Zajímá vás, jak to, že mají modelky tak dokonalá těla? My jsme na to přišli! Trenér celebrit Russ Bateman, který vede The Skinny Bitch Collective, prozradil tipy, jaké vám zaručí postavu, po které toužíte. Bohatá snídaně, sex ráno a spánek přes den. Tohle dělají štíhlé modelky každý den!

  1. Rozhodněte o své snídani před tím, než půjdete spát. Pokud máte rychlé a zaneprázdněné ráno, použijte zbytky jídla ze včerejšího večera. Prostě ho ohřejte. „Použijte protein, vejce, lososa nebo maso, potraviny bohaté na bílkoviny a s obsahem tuku,“ řekl Bateman webu Elle.com. Pokud chcete odbourávat tuky, tak použijte kajenský pepř, zázvor, citron a teplou vodu.
  2. Sexujte v ranních hodinách. Proč je sex nejlepší ráno? „Lidé jsou v noci unavení a nemají třeba po celém dni náladu,“ dodal Bateman. Ráno jste čerství, bez stresu a plní energie.
  3. Nechoďte do fitka, abyste strávili hodinu na elipticalu. Tohle vám nic nedá a je to nuda. Narodili jsme se proto, abychom posilovali, tahali, plavali a dělali další různé pohyby. Nuda je pro tělo nepřítel. Nejlepší je výbušná aktivita – jako skákání přes švihadlo, sprinty – versus pomalé tempo – sklapovačky, dřepy se záteží a tak dále – to střídejte – třeba dvě minuty to a dvě minuty to druhé – rychlé, pomalé, rychlé, pomalé – a zamakáte si nejvíc.
  4. Dejte si šlofíka. Výzkum ukazuje, že krátký deseti až dvaceti minutový spánek během dne napomáhá spalování tuků.
  5. Vyhněte se před cvičením fruktóze. Jak maximalizovat spalování tuků? Zapomeňte na banán před cvičením nebo během něj a to samé platí i u sladkých nápojů. Pokud se chcete před tréninkem nastartovat, tak výborná je organická káva nebo kokosové máslo a pět mandlí. Po tréninku je výbornou volnou libové maso nebo ryba se zeleninou .
  6. Jak na ploché břicho? Zařaďte do jídelníčku tyto potraviny! Zelí, kefír, aloe vera, vývar z kostí, okurka, jogurt a kombucha – to je lehce perlivý fermentovaný nápoj z oslazeného černého nebo zeleného čaje.

Jediná potravina, díky které bude vaše cvičení účinnější! Která to je?!

Co si dopřát na jaře? SMOOTHIE! Recepty zde