6 věcí, které potřebujete vědět předtím, než pojedete na Bali

Redakce

Bali je indonéský ostrov, který leží nejzápadněji z Malých sund mezi Jávou na západě a Lombokem na východě. Patří mezi ty nejvyhledávanější ostrovy a rozhodně stojí za to ho navštívit. Pojďme se podívat na sedm věcí, které byste o něm měli vědět.

  1. Indonésie je různorodá země. Indonésie je jednou z největších a nejlidnatějších zemí světa. Je složená z několika ostrovů, etnických skupin a jazyků. Ačkoli je tato země muslimská, tak ostrov Bali je domovem indonéských hinduistických menšin.
  1. Balijci jsou jedni z nejmilejších lidí na světě. Vstřícnost a pohostinost je zde nesrovnatelná s okolním světem. Lidé jsou tu milí a hodní.
  1. Úžasné jídlo. Nabídka jídel je zde rozmanitá. Od kuřecích křídel, šneky až po Foie Gras. Můžete nám věřit, že vás nic z toho nezklame, protože to chutná i vypadá úchvatně.
  1. Salonky, bary a kluby jsou zde na světové úrovni. Co je lepšího, než si posedět na krásném ratanovém nábytku s výhledem na moře a poslouchat u toho příjemnou hudbu? Nic. Západ slunce, bazén, terasa a moře.
  1. Naučíte se relaxovat. V dnešním uspěchaném světě je náročné umět relaxovat, protože nad něčím neustále přemýšlíme. Tady se vám ale relaxovat podaří.
  1. Nudit se tam nebudete. Nemusíte se bát, že byste se nudili. Dá se tady dělat spoustu zajímavých věcí. Můžete se potápět, vyrazit na výlet nebo třeba nakupovat.

Podzimní cestování: Nejlepší místa, kam vyrazit v říjnu

Turistika v zahraničí: Kde si ji nejvíc užijete?