6 věcí, které připadají mužům na ženách sexy

Redakce

Některé věci muži na ženách odpuzují a jiné je zase přitahují. Zajímá vás, co je podle nich na něžném pohlaví sexy?

  1. Červené šaty

Červená barva na muže působí jako magnet. Žena, která má na sobě rudé šaty či sukni, je pro pány velmi přitažlivá. Všichni letí na dámu, která září a zároveň je sexy. Nevýhoda je v tom, že první, na co se muži podívají, je postava v červeném oblečení. V tuto chvíli je pro ně obličej druhořadý. Pokud chcete nějakého muže sbalit a dostat ho do postele, červená barva je jasnou volnou. Když si plánujete najít spřízněnou duši na celý život, červené oblečení raději nevolte.

  1. Podpatky

Možná si nemyslíte, že podpatky muže přitahují. Většina z nich totiž tvrdí, že jim je jedno, co má žena na nohách obuté. Opak je pravdou. Pokud postavíte vedle sebe dvě ženy, jedna bude v botaskách a jedna v lodičkách, která bude pro muže atraktivnější? Není pochyb o tom, že ta v podpatcích. Jedná se sice o nepohodlné botičky, ale prodlužují slečnám nohy a přidávají jim na půvabu. Nevěřte mužům, kteří říkají, že je podpatky neberou. Lžou, každému se líbí dlouhé a hubené nožky. A to je přesně úkol pro lodičky.

  1. Vysoký hlas

Muži považují za atraktivní ty ženy, které mají vysoko položený hlas. Jedná se o významný prvek v komunikaci mezi lidmi. Slečny naopak přitahuje hluboký hlas, protože to v nich vyvolává pocit, že je daný jedinec velký a dokáže být skvělou oporou a zabezpečit je. Muže zase přitahuje, když má žena vysoký hlas, protože to o ní vypovídá, že je to malá a jemná osoba, o kterou mohou pečovat a předávat jí lásku.

  1. Zdravé sebevědomí

Muži nemají rádi ženy, které se schovávají do kouta a působí jako šedé myši. Chtějí mít vedle sebe slečnu, se kterou se mohou chlubit. Byli by rádi, pokud by se jejich přítelkyně vhodně projevovala ve společnosti. Jednoduše se za ni nechtějí stydět. Ženy by to naopak se sebevědomím neměly ani přehánět. Exhibicionistky dneska nejsou moc v módě.

  1. Decentní líčení

Muži obecně na ženách nemají rádi přehnané líčení. Připadá jim to nepřirozené. Mnozí z nich raději preferují přirozenou krásu. Neradi by uléhali do postele se slečnou, která bude ráno vypadat úplně jinak než večer. Nechtějí však, aby ženy vypadaly nevýrazně jako šedé myši. Decentní líčení se jim líbí nejvíce. Tím máme na mysli to, že stačí na oči nanést oční linky a řasenku. Na pleť je vhodný jen krycí make up, který zakryje největší nedostatky pleti, a v neposlední řadě je vhodná méně výrazná rtěnka. Pokud to dodržíte, máte každého v kapse.

  1. Široký úsměv

Nic nezahřeje mužské srdce natolik jako široký ženský úsměv. Značí to o slečně, že má veselou povahu, je milá a přívětivá. Navíc tím dává mužům pokyn, že je jim otevřená a mohou za ní přijít a oslovit ji. Upřímný úsměv od něžného pohlaví muže přitahuje odjakživa.

Michaela hejtuje: Typy holek, které jsou na pěst

Ještě, že už vyšly z módy! Mrkejte na bláznivé a doslova vražedné podprsenky Torpédo