6 způsobů, jak donutíte svého přítele, aby se s vámi rozešel (pokud na to samy nemáte)

Redakce

Nepřejete si už dále setrvávat ve vztahu se svým partnerem, ale zároveň nechcete být ta, která to řekne nahlas? Donuťte svého přítele, aby se rozešel on s vámi. Poradíme vám, jak na to.

  1. Vyvolávejte zbytečné hádky

Muži nesnáší hádky o blbostech. Nejhorší pro ně je, když dorazí z práce či ze školy utahaní a vy na ně začněte řvát kvůli malichernostem. Stačí, když svého přítele budete chytat za každé nevhodné slovíčko a rozpoutáte tím hádku úplně o jiných věcech. Nezapomeňte to dělat pokaždé, když se spolu vidíte. Začne ho to tím štvát a sám raději od vás uteče k jiné a budete mít vyhráno.

  1. Bavte se

Choďte na akce tak často, jak jen můžete. Navštěvujte různé kluby s kamarádkami. Hlavně bez svého partnera. Pokud by s vámi náhodou chtěl jít, řekněte mu, že není vítán, protože jsou to jen dámské jízdy. Když budete chodit pařit a opíjet se pravidelně, oba se od sebe oddálíte. Sám pochopí, že je něco špatně. Bude si o tom chtít promluvit a možná vám i zamává na rozloučenou.

  1. Pořádejte výlety s rodiči

Vymýšlejte nové plány na výlet. Vezměte s sebou své rodiče i partnera. Naplánujte vyjížďky tak, aby na nich byl velký prostor ke konverzacím. Procházky po horách či posezení v restauracích. Váš partner z těchto plánů bude na nervy a bude se jim snažit vyhnout. Dělejte všechno pro to, aby se to nikdy nestalo. Za nedlouho vám zdrhne, protože to jednoduše nevydrží.

  1. Zahněte mu

Jedním z řešení, jak od sebe odehnat přítele, je nevěra. Jedná se o poměrně drsné řešení. Rozhodně není vhodné pro všechny ženy, ale jen pro ty, které na to mají koule. Pokud jste to zrovna vy, najděte si nějakého hezouna a rozdejte si to s ním. Tím však vaše práce nekončí. Vyfoťte se u toho a náhodně zapomeňte na stole mobil s otevřenou galerií. Váš partner pravděpodobně bude v šoku, ale zaručeně se s vámi rozejde a už nikdy vás nebude chtít vidět. Takže budete mít vyhráno.

  1. Uspořádejte party jen s kamarádkami a s ním

Naplánujte party ve svém bytě / domě s nejlepšími kamarády a pozvěte i jeho. Pokud by protestoval, dovolte mu si vzít s sebou jednoho kamaráda. V průběhu celého večera popíjejte alkohol a přede všemi rozhlašujte věci o intimním životě se svým partnerem. Dělejte, že ho nevidíte a pomlouvejte ho. Povězte všem svým kamarádkám o jeho nejhorších zvycích. Pokud to uslyší, nejspíš se hanbou propadne a bude vás nenávidět. V tu chvíli nebude mít daleko k tomu, aby vám dal kopačky. V tu chvíli jeho soukromí už nebude soukromím…

  1. Upněte se na něj

Buďte s ním každou volnou chvíli. Doslova se na něj pověste. Dělejte s ním úplně vše. Umývejte ho nebo krmte. Dožeňte to do extrémů. Vyčtěte mu každou volnou chvíli, kterou neprožil s vámi, ale se svými kamarády. Nenechte mu žádnou svobodu. Nalepte se na něj, jak nejvíce to jde. Uvidíte, že to nevydrží a sám raději uteče. Tohle by nevydržela ani žena, natož muž.

Co dělat s malým penisem aneb i s malým kašpárkem zahrajete velké divadlo

Gwyneth Paltrow: Vypadá jako křehká víla, ale propaguje anální sex!