7 důvodů, proč mladé ženy tíhnou ke starším mužům: Čistota, péče a prachy

Redakce

V dnešní době přibývá žen, které si vybírají za partnery zralé muže. Věkový rozdíl je velký, ale jim to nevadí. Někteří zatvrzelci tvrdí, že mladé slečny jen pasou po penězích. Ne vždy je to pravda. Proč si tedy mladé samice vybírají starce?

  1. Vyspělost. Ženy dospívají rychleji než muži. Pánové s nízkým věkem se často nechovají tak, jak by si ženy přály. Zajíčci ještě zcela nevědí, co od života chtějí. V této životní fázi ještě nemohou svojí osobností uspokojit ženu. Není to samozřejmě pravidlem, jsou i výjimky. I tak je to ale jeden z důvodů, proč mladé slečny tíhnou ke starším pánům. Ti už jsou se životem vyrovnaní a po svých zkušenostech už vědí, co ženy ve vztahu potřebují.
  2. Péče. Starší muži o své mladé princezny velice dobře pečují. Dokáží být ke svým ženám velmi velkorysí, něžní a láskyplní. Dávají najevo, jak moc si jich váží. V očích staršího pána je jeho mladá kráska jedinečná a jediná.
  3. Čistota. Téměř všichni zralí pánové si po sobě umějí uklidit. A nejen to, zvládají udržovat čistotu v celém bytě. Někteří dokáží i vařit! Předchozí přítelkyně či manželky si je už v tomto směru vycvičily. Celkově se o sobě umí postarat. To se o všech mladých chlapcích vážně říct nedá. Starší muži nenechají celou domácnost na krku své přítelkyni, ale dělí se napůl.
  4. Náhrada za otce. Některé ženy mohly v dětství ztratit otce nebo si spolu nemuseli rozumět. Pokud dítě nemá podporu obou rodičů, v dospělosti se to na něm podepíše. Starší muž může mladé slečně určitým způsobem nahradit otce. Zalepí tak její ránu z dětství, kdy holčička potřebovala otcovskou lásku, ale neměla ji.
  5. Žádné děti. Některé mladé ženy nemají chuť mít za krátkou dobu děti. Mnohé z nich je neplánují mít nikdy. Starší muž po ní děti chtít nebude, protože už nejspíše nějaké má a nebude svoji přítelkyni nutit do otěhotnění. Slečna se tedy může naplno věnovat sama sobě a své kariéře. Starší muž ji pochopí a bude ji podporovat v jejich cílech. Takové pochopení od mladíčka žena sotva získá.
  6. Charisma. Ženám příliš nejde o vzhled – míněno u partnera. Mladé slečny nepotřebují výstavní kusy. Důležité je pro ně charisma. Pokud má muž svůj um, dokáže okouzlit mladou krásku, i když je ošklivý jako noc. Sympatie a vystupování na veřejnosti v tom také hrají svoje role. Ženy nechtějí někoho, kdo je společenský outsider.
  7. Zajištění. Se zajíčkem toho žena moc nemá. Mladí chlapci teprve hledají, do jaké práce by se mohli vrtnout. Střídají je jako ponožky a finance zatím žádné nemají. Ženy chtějí mít jistotu, že se zítra probudí a budou si moci dovolit vše potřebné koupit. Případně potřebují zodpovědného otce pro své dítě. Poskytnout finanční zázemí ženě dokáží jedině starší muži, kteří si již kariéru vybudovali.

18 zvláštností na ženských ňadrech: Kdy jsou nejcitlivější, co mají společného s orgasmem a které je větší

6 myšlenek, které vás napadnou po prvním polibku