7 flirtovacích triků – sbalte ho řečí svého těla

Redakce

Gesto poví víc než tisíc slov. A navíc je to o dost decentnější způsob, jak upoutat pozornost někoho, kdo se vám líbí. Máme pro vás 10 zaručených flirtovacích triků, které opravdu fungují, a navíc ze sebe neuděláte blbce.

  1. Vlasy, koruna krásy

Nezáleží na tom, jestli máte krátké nebo dlouhé vlasy. Pohrávání s nimi, odhazování  z čela, namotávání pramenu na prst nebo jejich hlazení vysílá jasný flirtovací signál. Upoutá jeho pozornost a přitáhne jeho pohled k vašemu obličeji.

  1. To je náhodička

Nechce si vás všimnout? Je čas na nenápadný dotek omylem. A všichni víme, jak to s tím omylem bude. Jen on ne. Připleťte se mu do cesty a ideálně si vyhlédněte chvilku, kdy neponese horké kafe nebo sklo. Pokud to nezvládnete udělat přirozeně, zkuste mu třeba něco podávat a prodloužit dotek vašich rukou o malou chvilku. Bude mu vrtat hlavou, jestli se mu to zdálo, nebo ne. Ale o to vám přece šlo!

  1. Kouzlete očima

Oči jsou jeden z nejmocnějších flirtovacích nástrojů. V úplném začátku stačí, když se mu při rozhovoru budete dívat do očí, nebo chytnete jeho pohled přes stůl během porady nebo třeba v klubu. Buďte ale soudná, od jisté intenzity a délky pohledu by si vás totiž snadno mohl splést s psychopatem. A taky se říká, že pokud si při pohledu do jeho očí představíte vášnivý sex s ním, začnou se dít věci. Stojí to za pokus, co myslíte?

  1. Haló, jsem k mání!

Jak se chováte, když je vám někdo nepříjemný? Točíte se k němu zády, křížíte ruce před hrudí, vyhýbáte se mu pohledem. A když to celé otočíte naruby, dostanete návod, jak dát svému vyvolenému najevo, že jste tu, jste k mání a nic nestojí v cestě tomu, aby vás oslovil. Takže se k němu otočte čelem, mírně se usmějte a ruce otevřete dlaněmi nahoru ve vstřícném gestu. Soudnost je opět na místě, jestli ovšem nechcete vypadat jako kázající Ježíš.

  1. Čitelné nohy

K tomuhle náznaku zájmu nepotřebujete nohy do X nebo O, aby z nich přečetl váš zájem. Jde o to, kam míří vaše špičky. Je prokázáno, že špičky nohou vždy míří k člověku, který je vám sympatický a jste vůči němu otevření. Všimněte si toho někdy třeba v kroužku lidí. Ale ještě předtím využijte téhle znalosti a natočte se špičkami k svému vysněnému. I když tuhle poučku nezná, podvědomě vycítí, že u vás má dveře otevřené.

  1. Kopírka funguje

Tohle není kancelářské hlášení, ale tip, jak v něm vzbudit dojem, že mu dokonale rozumíte. Nenápadně kopírujte řeč jeho těla a jeho gesta. Upoutáte tím jeho zájem a vytvoříte dojem souznění. Když se podrbe ve vlasech, podrbejte se tam taky. Když se podrbe v rozkroku, zvažte, jestli jste si vybrala správně. Když se podrbe ve vlasech, na zádech, na rameni a znovu na zádech, jděte pryč, pravděpodobně někde chytil blechy.

  1. Hlavu vzhůru

Nesnažíme se vás povzbudit v případě, že předchozí triky nezabraly. To se totiž nemůže stát. Nabádáme vás, abyste se zamyslely nad držením svého těla. Rovná záda a vztyčená hlava signalizují zdravou sebedůvěru a ta je prostě sexy. Kdo by chtěl ušlápnutou shrbenou chudinku? Ramena dozadu, bříško zatáhnout, prsa vypnout a máte vyhráno!

10 důkazů, že se váš vztah blíží k nepříjemnému konci

8 rozdílů mezi víkendem s kamarády a v páru