7 hustých hvězdných kérek od hollywoodského tatéra Dr. Woo

Redakce

Něžné, dokonale propracované a netypické - takové jsou kérky tatéra hvězd Briana Woo, kterému jeho klienti říkají Dr. Woo. Mezi jeho fanoušky patří nejslavnější hollywoodští herci, zpěváci i modelky. Podívejte se, kdo měl s jeho tetovací jehlou tu čest.

  1. Miley Cyrus a piksla pomazánky. Miley má po těle obrázků hned několik a velkou většinu z nich má na svědomí právě Brian. Zatím poslední byla sklenice australské pomazánky Vegemite, která má buď vyjadřovat zpěvaččiny sympatie k vegetariánství, nebo je to elegie za jejím vztahem s australským hercem Liamem Hemsworthem. 
  2. Palmy Toma Faltona. Zmijozelský student Draco Malfoy, nebo spíš jeho představitel Tom Falton, miluje kalifornskou Venice Beach. Proto si jako její připomínku nechal na kotník vytetovat dvojku palem a typickou pouliční lampu.
  3. Minirůže Hilary Duff. Zpěvačka se nemohla rozhodnout, jestli chce na své kůži tetování na doživotí, proto si vybrala nenápadné místo na vnitřní straně paže a nechala se zkrášlit dvěma poupátky růže. Z tetování je nadšená a pochlubila se na svém Instagramu i fotkou s Dr. Woo.
  4. Cara Delevigne a rodinný erb. Populární modelka a herečka si nechala zvěčnit erb své rodiny. Vybrala si k tomu místo na boku vedle levého ňadra.
  5. Emilia Clark se čmelákem na prstu. Sexbomba ze Hry o trůny si od Dr. Woo nechala vytetovat malého čmeláčka na malíček levé ruky. Je to její vzpomínka na roli ve filmu Než jsem tě poznala. Postava, kterou hrála, totiž měla právě takové tetování.
  6. Ellie Goulding s lotosovým květem. Talentovaná zpěvačka a muzikantka odešla z Woova tatérského salonu s dokonale propracovanou a geometricky pravidelnou lotosovou květinou. Krásné a jemné ženské tetování je dalším důkazem umělcova nadání.
  7. Chiarra Ferragni a lví objetí. Populární italská fashion blogerka, spisovatelka, modelka a návrhářka je dlouholetou zákaznicí Dr. Woo. Zatím naposledy ji ozdobil detailním a dokonalým portrétem dvou objímajících se lvů.

Tetování, které vyjádří, jak dobré jste kámošky

Nejlepší tetování inspirovaná díly Toma Burtona: Najdete si to své?