7 mouder o životě, která nás naučila slavná čtyřka ze Sexu ve městě

Redakce

Snad všechny ženy na světě milují Sex ve městě. Seriál nás vždy nejen pobavil, ale hlavně nám do života daroval několik nesmrtelných mouder. Jaká to jsou?

  1.  Muži odcházejí, ale přátelé zůstávají. Vždy, když hlavní hrdince nějaký muž zlomil srdce, kamarádky jí neváhaly pomoci. V nejhorších chvílích měla Carrie u sebe tři anděly, kteří ji uklidnily a rozesmály. Nakonec se jí vždy ulevilo. Nemyslíte si, že přátelé někdy znamenají více než partneři?
  2. Nezáleží na tom, co si o vás ostatní myslí. Samantha je skvělým příkladem toho, že se nemáte ohlížet na ostatní. Nezáleží na tom, co si o vás druzí myslí. Pokud má s vámi někdo problém, pošlete ho do patřičných míst, stejně jako to dělávala sprostá Samantha, a buďte nadále samy sebou!
  3. Ideální muži neexistují. I když se životní partner Carrie jmenoval Pan Božský, božský rozhodně nebyl. Vzpomeňte si, jak si byl neustále nejistý ohledně vztahu s hlavní hrdinkou. Své chování dovršil útěkem od oltáře. Takhle si rozhodně ideálního muže žádná z nás nepředstavuje. Musíme si uvědomit, že dokonalí princové žijí jen v pohádkách. Bohužel.
  4. Užívejte si života, dokud vypadáte k světu. Všechny kamarádky se o svůj zevnějšek dokonale staraly. Bez nalíčení nemohly vyjít ze svých bytů. Na sebe si vždy oblékaly nejnovější výstřelky módy. Kdyby nevypadaly i s přibývajícím věkem stále dobře, jejich život by pro ně skončil. Co z toho plyne? Užívejte si života, dokud nejste staré a vrásčité ženské, o které si žádný muž neopře ani kolo.
  5. Nesnažte se změnit kvůli druhým. Nemá cenu ze sebe dělat někoho jiného, než ve skutečnosti jste. Nesnažte se v určitých situacích chovat jinak jen kvůlisvému okolí. Nikdy z toho nevzejde nic dobrého. Vezměte si příklad ze Samanthy. Odjakživa chlapy brávala jen do postele, žádné si nikdy nepouštěla k srdci. Ve filmu potkala Jerryho a začala s ním chodit. Nakonec vztah stejně ukončila. Žít jen pro jednoho muže neměla nikdy v krvi.
  6. Na lásku nečekejte. Všimly jste si, že by některá z holek v seriálu seděla na zadku a čekala na lásku? Samozřejmě že ne. Všechny se snažily balit mužské, aniž by čekaly, že se jim princ na bílém koni objeví sám u dveří. Buďte jako ony, na nic nečekejte a chyťte každou příležitost k flirtu za pačesy.
  7. Milujte samy sebe. Ženy se musí naučit milovat samy sebe. Poté budou vypadat atraktivně a sebejistě. Muž se nemůže až po uši zamilovat do slečny, která se nemá ráda. Pokud chcete rozdávat lásku, musíte ji odněkud vzít. Konkrétně ze svého nitra. Na tohle moudro slavná čtyřka přišla postupem času a vy můžete také.

9 důvodů, proč je Carrie Bradshaw úplně nejhorší holka ze Sexu ve městě

10 tajemství, které jste nevěděli o Sexu ve městě: Kolik stála sukně Carrie z úvodní znělky?