7 mužů, kteří nám na Olympiádě ukázali svá sexy záda

Redakce

V neděli skončila Olympiáda, která se konala v brazilském Rio de Janeiru. Bylo tu zde k vidění spoustu zajímavých věcí, jako jsou úžasné sportovní výkony, vysportovaná těla nebo zajímavé osobnosti. Tady máte ta nejvíc sexy mužská záda, která jsme na Olympiádě mohli vidět.

  • Pieter Timmers je australský plavec, který se specializuje na freestyle. Na Olympijských hrách v Riu získal stříbrnou medaili za plavání na 100 metrů.  Není tedy divu, že má tenhle plavec tak krásná záda, na která je radost pohledět. To je kus chlapa, že?
  • Nicolai Paolo je italským hráčem plážového volejbalu. Hraje ve dvojici s Danielem Lupo a musíme říct, že jim to spolu jde. Dvakrát vyhráli Mistrovství světa v plážovém volejbalu a na Olympijských hrách v Riu se dostali do finále. Vzhledem k tomu, že Nicolai hraje rukama a posiluje u toho i záda, tak je má krásně svalnatá. No, posuďte sami.
  • Michael Phelps je americký plavec a držitel největšího počtu dvaceti osmi medailí. I v Riu zabodoval a získal hned několik zlatých a jednu stříbrnou medaili. Nejen, že je Michael nadaný, ale je taky pořádně sexy. Není se čemu divit, když takhle parádně plave. Co na něj říkáte?
  • Jackson Rondinelli a Hugo Parisi jsou dva Brazilci, kteří se věnují mužskému synchronizovanému skoku do bazénu. Když se na ty dva podíváte, tak nevidíte jediný gram tuku, jenom svaly. Dokonalý pohled.
  • Sam Mikulak je americký gymnasta a také sedminásobný NCAA šampion v gymnastice. Byl členem amerického pánského gymnastického týmu na Olympijských hrách v Londýně a objevil se i v Riu. Bohužel se jim nepodařilo získat žádnou medaili. My můžeme být rádi, že jsme ho mohli vidět a pokochat se.
  • Marcelo Chierighini je brazilský konkurenční plavec. Medaili na Olympiádě nezískal, ale nabídl nám možnost pohledět na své krásně svalnaté tělo. Můžeme jen doufat, že se objeví i na dalších Olympijských hrách a třeba získá medaili tam.
  • Luca Cupido hraje za Spojené státy vodní pólo. Byl součástí amerického týmu na světovém šampionátu v roce 2015. Tento rok se účastnil Olympijských her, odkud si tým neodvezl žádnou medaili. Od nás ji však má, protože je to neskutečný fešák.  

Olympijské hry v Riu vědí, jak přilákat pozornost. Zahájily je topmodelky

8 věcí, které musíte vědět o pánském gymnastickém dresu