7 mylných představ, které ženám vštěpují do hlav romantické filmy

Redakce

Mnohé ženy zhlédnou několik romantických filmů, které mají šťastný konec, a myslí si, že stejnou pohádku mohou zažít i ony. Bohužel v reálném životě to tak moc často nechodí. A slečny by si to měly uvědomit, nebo budou smutné, pokud se jim nevyplní jejich očekávání.

  1. Setkání v kavárně s boháčem

V romantických snímcích to chodí obvykle tak, že chudá holka či ještě studentka si sedne do kavárny, učí se nebo pracuje a náhodou ji zahlédne elegantně oblečený muž mladého až středního věku. Neměl by být ošklivý. Na první pohled se zakouká do oné mladé a chudé dívky. Poté se ji bude snažit sbalit, ale ona několikrát odmítne. Nakonec se ale nechá zlákat. Tuto představu touží zažít spousta dívek a v každé kavárně na ni čekají. Nemyslíte si náhodou, že je to ztráta času?

  1. Srážka na ulici s tím „pravým“

Klasická scéna z romanťáren je, když nepozorná dívka omylem narazí do nějakého charismatického muže a vyleje na sebe kafe. Šarmantní muž se jí snaží očistit nebo alespoň jako kompenzaci pozvat na nové kafe. Při tomto „rande“ si oba padnou do oka a je ruka v rukávu. Podobnou scénu jste mohli vidět v novém českém snímku Všechno nebo nic. Do kina se na to jít podívat můžete, ale vězte, že tohle se stane málokteré z nás.

  1. Donáška obrovského pugétu květin od anonymního ctitele

Některé ženy si představují, že pracují a najednou k nim přijde poslíček s obrovskou kyticí a vzkazem. Mít tajného ctitele je pro ně velmi vzrušující a navíc kolegyně by zrudly závistí. Musíme vás zklamat, tohle se také v reálu moc neděje. Pravděpodobnější je, že by vás sledoval namísto tajného ctitele nějaký stalker.

  1. Trávení dovolené se svým milým v Paříži, kde vás přímo na Eiffelové věži požádá o ruku

Zasnoubit se v Paříži je snad snem každé mladé ženy, dokud nezjistí, že život funguje jinak, než si ho představuje. Málokterý muž dokáže své nastávají udělat takové překvápko – většinou z finančních důvodů nebo ho to jednoduše nenapadne.

  1. Když potkáte svou lásku, budete s ní mít pokaždé skvělý sex

Filmy padesát odstínů šedi a Padesát odstínů temnoty v mladých dívkách podporují představy, že sex s mužem, který je má rád a přitahuje, bude neskutečný. Christian v prvním díle Padesáti odstínů odpanil Anastazii a jí se to líbilo. Máte nějakou kamarádku, které by se její poprvé líbilo natolik, že by z toho měla orgasmus? My tedy rozhodně ne. Tak to chodí jen v romantických filmech.

  1. Muži, kteří milují, nikdy nepodvádějí

Mnohem žen má milnou představu, že jejich partner je miluje tolik, že by je nikdy v životě nepodvedl. Opak je pravdou. Žádný vztah není dokonalý. Pokud to mezi párem začne skřípat a bude ubývat sexu, muži si rádi zaskočí do jiných postelí. To ale neznamená, že by partnerku přestal milovat!

  1. Princ

Pokud jde dívka sama tmavým parkem, nikdo ji často nezachrání před okradením či znásilněním. To, že by se čirou náhodou objevil nějaký zachránce, se děje skoro jen v červené knihovně a romantických filmech.

Galerie: Svatební šaty nemusejí být jen bílé

Galerie: Nejlepší nepovedené svatební snímky