7 nejdražších a nejluxusnějších telefonů na světě. Dali byste za ně ty prachy?

Redakce

Mobilní telefony jsou součástí každodenního života, protože v dnešní společnosti už bez nich nedokážeme žít. Zaplatili byste ale za něj tolik?!

  • iPhone Princess Plus –Tento magický iPhone má zajímavou funkci…Telefon navrhl slavný designér z Rakouska, Peter Aloisson. Kromě toho, že je mobil ze zlata, tak je posázen diamanty a brilianty! Protože je vše nejvyšší kvality, tak za něj také zaplatíte přes čtyři miliony korun.
  • Vertu Signature Diamond – Exkluzivní telefony Vertu nejsou novinkou, ale tento model je vyroben z platiny a posázen diamanty. Navíc se vše provádí ručně! Cena telefonu je přes dva miliony korun.
  • Black Diamond VIPN Smartphone – Tento Sony Ericsson vyrobil Jaren Goh. Je vybaven zrcadlem a LED světlem. Ozdoben je dvěma diamanty, kde jeden je na hlavním tlačítku a druhý na zadní části telefonu. Cena telefonu je přes sedm milionů korun!
  • Vertu Signature Cobra – Kobra se tento model jmenuje z toho důvodu, že je kobra jeho ozdobou. Mobil navrhl francouzský klenotník Boucheronu, který na něj použil neskutečný počet diamantů a dalších drahých kamenů. Stojí 7,5 milionu korun.
  • Gresso Luxor Las Vegas Jackpot – Model je vyroben z ryzího zlata o hmotnosti 180 gramů. Zadní strana telefonu je vyrobena ze dřeva, které pochází z afrických lesů a je staré dvě stě let. Klávesy telefonu jsou vyrobeny ze safíru. Zaplatíte za něj 24 milionů korun!
  • Diamond Crypto Smartphone – Tento jedinečný model se prodává za 1,3 milionu dolarů. Jeho kryt zdobí padesát diamantů, z nichž je deset opravdu vzácných.
  • Gold Vish Le Million – Tento mobil navrhl proslulý designér Emmanuel Gueit, který navrhl i několik šperků a hodinek. Telefon je zapsát v Guinnesově knize rekordů, protože je opravdu nejdražší z nejdražších. Je z bílého zlata a 20 tisíc diamantů. Zaplatíte za něj třicet čtyři milionů korun!

Proč jsou na klávesách F a J výstupky?

Video: Neuvěřitelné tričko, díky kterému uvidíte vnitřek svého těla