7 nejlepších destinací pro jednotlivce. Poznejte nová místa sami!

Redakce

Cestování sólo je něco úplně jiného, než když cestujete s někým dalším. Nejen, že je to velmi vzrušující a dobrodružné, ale je to lepší v tom, že neberete na nikoho dalšího ohled a věnujete se jen tomu, čemu chcete vy sami. Poznejte nová místa a třeba i své opravdové já.

  1. Britské Panenské ostrovy, Velká Británie

Karibik není jen pro páry či novomanžele, ale také pro single cestovatele. Ostrovy jako Tortola a St. Thomas jsou plné nočního života a najdete zde také jedny z mnoha slavných pláží. Lidé jsou tu navíc přátelští, takže se snadno seznámíte a třeba si tu sami najdete nové přátele.

  1. New York, New York

New York, New York. Město, které je plné barů a klubů, kam stojí za to jít. Jeďte sem hlavně v létě, kdy se zde konají akce pod širým nebem a budete nezapomenutelný zážitek, kterému se jen tak něco nevyrovná.

  1. Barcelona, Španělsko

Španělé vědí, jak na pořádnou párty. Umějí to prostě na jedničku. Tady můžete protančit celou noc.

  1. Playa del Carmen, Mexiko

Playa má velkou zahraniční komunitu. Život je zde opravdu příjemný. Vzhledem k tomu, že Playa je jen jednu hodinu od Cancúnu, tak se mnoho cizinců ubytovává právě zde. Playa má také několik skupin na Facebooku, kde je spoustu zajímavých informací, které se vám mohou hodit.

  1. Santa Fe¨, Nové Mexiko

Santa Fe je jedno z nejuznávanějších a nejoblíbenějších měst v Americe. Je výbornou volbou pro jednotlivce, kteří hledají wellness dovolenou, která je v kombinaci s klidem a pohodou, ale také plná dobrodružství. Užijte si historické památky, restaurace a další skvělé věci, které stojí za to.

  1. Oahu, Havaj

Nedotčené bílé pláže a báječný noční život, to najdete na tomto ostrově. Ať už cestujete s přáteli, nebo sami, rozhodně si zde přijdete na své. Je tu nekonečná nabídka všech možných aktivit a také zážitků. Užijte si lenošení či párty v baru, během toho, co bude hrát příjemná místní kapela.

  1. Scottsdale, Arizona

Pro většinu je Scottsdale vnímáno jako ospalé lázeňské město, ale v posledních letech došlo k explozi nočního života. Hotely, hudba, akce a bary jsou teď další nabídkou na tomto krásném místě. Město tak patří mezi krásná místa, která stojí za to vidět.

Cestujete sami? Tady máte tipy pro single cestovatele!

6 míst, která musíte navštívit, než vám bude TŘICET