7 největších blbostí, které během sexu nikdy nedělejte, protože vám ho mohou zničit

Redakce

Sex může být pro každého skvělý zážitek. I pro vás, ale nesmíte během něj dělat věci, které vám ho zkazí. Jaké?

  1. Pít alkohol

Když víte, že budete mít s někým sex, nepijte moc alkoholu. A to hned z několika důvodů. Když se totiž připijete, nebudete dbát na ochranu ochraně proti nemocem či početí, což by se vám mohlo pěkně vymstít. Taky si z něj nebudete nic pamatovat, takže vám ani nebude jasné, zda jste neztropili nějaký trapas. Navíc, co byste měli ze sexu, který byste si stejně nepamatovali? Dál, čím více máte v sobě alkoholu, tím méně můžete být schopní dosáhnout orgasmu, a to je velká škoda!

  1. Zamlčovat své touhy

Mlčet o tom, co máte v sexu rádi, to je ta největší blbost, jakou můžete udělat. Nezáleží na tom, zda před sebou máte jen sex na jednu noc nebo na více. Hlavní je to, abyste mezi sebou prohodili alespoň pár vět o tom, co se vám v posteli líbí. Pokud to neuděláte, může se stát, že sex bude o ničem.

  1. Předstírat orgasmus

Ženy při sexu často předstírají vyvrcholení, protože ho nemohou dosáhnout. Nechtějí, aby se muži necítili špatně kvůli tomu, že je nedokázali udělat. Pokud to tak praktikujete, přestaňte s tím. Na orgasmu se musí pracovat, když o něm budete lhát, nikdy ho nedosáhnete, protože si partner samozřejmě bude myslet, že to, jak to dělá, je správně (a ono není).

  1. Myslet jen na sebe

Ať už jste žena, či muž, neměli byste myslet během sexu jen na sebe. Protějšku by se to nemuselo líbit a příště by s vámi už spát nechtěl. Pokud se budete snažit o to, abyste svému partnerovi / své partnerce udělali dobře, bude vás to více bavit. Navíc on / ona se bude snažit o totéž, proto si sex více užijete.

  1. Nestarat se o ochranu

Možná to slyšíte pořád dokola a je to klišé, ale chráněný styk je velmi důležitý. Pokud s někým strávíte jednu noc, o to víc byste na ochranu měli dbát více. Nikdy nevíte, jakou nemoc dotyčný jedinec zrovna má. Z nechráněného styku byste si mohli nést následky na celý život.

  1. Nutit se v sexu do něčeho, co nechcete

Sex je krásný jen po tu dobu, pokud vše, co v něm děláte, je chtěné. Přeje si vyzkoušet váš partner / vaše partnerka něco nového, ale vám se do toho zrovna moc nechce? Nesnažte se sami sebe nutit do činností, které by byly pro vás nepříjemné. Nepodléhejte přemlouvání. Stůjte si za svým a nenechte se zlomit. Pokud byste do toho šli, je dost možné, že by se vám to absolutně nelíbilo a mohl by to být pro vás jeden z nejhorších sexuálních zážitků vůbec.

  1. Stydět se za svoje tělo

Při sexu je důležité uvolnění. Pokud se stydíte za své proporce, nikdy si ho náležitě neužijete. Pro ženy to platí obzvlášť. Všichni jsme si vědomi toho, že na svých tělech máme několik nedostatků. S tím je jistě obeznámen i váš partner / vaše partnerka.

Břicho, kam se podíváš: 10 strastí, které znají jen dívky s postavou typu jablko

10 věcí, které musíte udělat ve dvaceti, abyste měli šťastný život i po třicítce