7 výhod mírných tlouštíků nad vyposilovanými šampóny z posilovny ve věci ženského zájmu

Redakce

Koule.cz opět jde proti proudu a rozbíjí další stereotyp ve vnímání mužského těla. Není pravda, že aby měl muž dnes úspěch u žen, je nutné mít „sixpack“. Není tedy zapotřebí se potit ve fitku kvůli ženskému obdivu, nýbrž kvůli sobě samotnému. A to je rozdíl! Souhlasíte s výhodami těla s faldami? Vysvětlíme.

  1. Žena, která se svléká před super vypracovaným mužským tělem, má trému. Může si totiž umanout, že není dostatečně krásná, respektive, že jinoch je vlastně krásnější. Jak víme, poslední, jak si žena před chvilkami rozkoše chce připadat, je, že není dostatečně krásná. Chvilky rozkoše pak s Kenem vůbec nenastanou anebo se na ně oba snaží rychle zapomenout.
  2. S chlapem, co má božské tělo, si v kavárně nedáte raději ani dezert. Dostavují se totiž výčitky z předchozího bodu.
  3. Tlouštík chápe, co je to vyváženost vztahu krásky a zvířete. Chápe tudíž také, že on jako zvíře musí skládat krásce komplimenty. Krásný borec tyto kategorie nežije ani nechápe, a tedy nechválí krásku.
  4. Tlouštík ví, že je sice měkoučký jako medvídek, ale že je třeba dělat na partnerku dojem i jinak než tělem. Vzdělává se a pak hovoří s umem tak, že ženu doslova ošálí. Šampón o takových možnostech a nutnostech nepřemýšlí.
  5. Krasavec nedává pozor, protože dává pozor jen sám na sebe (že by narcis?). Pán s menším mozolem na břichu je pozorný, poněvadž mu nic moc jiného nezbývá. Na svá kila se přece soustředit nelze, s těmi se prostě žije.
  6. Při sportu budete s mírně otylým vždy za „borku“. S vyplazeným jazykem na vás bude s úsměvem funět a obdivovat vaše sportovní výkony. S perfektním modelem si máknete a ještě si nebudete připadat žádaná.
  7. Tlouštíka vám hned tak někdo nesbalí. Jednak jeho výhody nejsou vidět na první pohled a jednak si ho po vyzkoušení budete střežit jako oko v hlavě! On sám také asi nebude super samec a lev salónů. Kdo nesouhlasí, ať tam běží! (Autor článku je mimochodem naposilovaným medvídkem).

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)