8 důvodů, proč je naprosto v pořádku mít sex na prvním rande

Redakce

Myslíte si, že mít sex na prvním rande je něco špatného? Pak nemáte pravdu. Několika důvody vám vysvětlíme, proč je to vlastně úplně v pořádku.

  1. Nekoupíte zajíce v pytli

Když se s protějškem vyspíte hned na prvním rande, budete vědět, na čem jste. Nebudete muset dál přemýšlet, jaký je dotyčný v posteli a ztrácet tím čas. Špatný sex pro vás bude alarmem, že máte hledat jinde a dobrý sex se dá ještě s protějškem vylepšovat.

  1. Základní potřeby se musí plnit

Sex je jedna ze základních lidských potřeb a ty se musí plnit. Není důvod k tomu, abyste kvůli tomu měli špatné svědomí. Později uvidíte, zda se váš vztah rozvine v něco víc, nebo si jen užijete společnou noc. Pokud se s vámi protějšek vyspí, nebude vás za to soudit, protože to pravděpodobně ucítí úplně stejně jako vy. Jednoduše budete na stejné vlně, protože on sex bude chtít také.

  1. Budete ušetřeni plánovaného milování

Spontánní sex je nejlepší. Postupným randěním bez sexu by se jen ve vaší hlavě zjevovala otázka, jaký asi váš první společný sex bude a jak byste se na něj měli připravit. Nebudete mít trapné pocity při romantické večeři a ani v místnosti plné svíček a kytek. Plánovaný sex nedopadá skoro nikdy dobře. Minimálně jednomu se nebude líbit. Raději si spolu užijte divokou jízdu bez zbytečných věcí okolo.

  1. Pošimráte mu / jí ego

Po sexu na prvním rande svému protějšku vysvětlete, že takové věci normálně neděláte. Sdělte mu / jí, že to je jen tím, že vás hodně nažhavil / a. Tohle zaručeně potěší každého, bez výjimky pohlaví. V tom případě si o vás protějšek nebude myslet nic špatného, ale naopak uděláte na něj dobrý dojem. Tedy jen v případě, že se sex s vámi povedl.

  1. Prolomíte ledy

Pokud spolu budete mít sex hned na prvním rande, je dost možné, že k sobě začnete být mnohem otevřenější a upřímnější. Z tohoto důvodu může být takový rychlý sex přínosem pro rozvíjení vašeho vzájemného vztahu.

  1. Využijte mocného okamžiku

Pokud se na prvním rande bude schylovat k sexu a vy ho chcete, proč byste si v něm měli bránit? Zapomeňte na lidi, pohlavní styk na prvním rande odsuzují. Buďte sví. Využijte síly okamžiku a pusťte se do toho. Třeba to pro vás bude zatím nejlepší sex, jaký jste si kdy užili. A takových není nikdy dost. Nepotlačujte přirozené pudy svým rozumem. Někdy se to vážně nevyplatí.

  1. Uvidíte jeho / její proporce

Pod oblečením se dají poměrně snadno skrýt fyzické nedostatky. Pokud na to skočíte hned na prvním rande, uvidíte pravděpodobně svůj protějšek v celé své kráse. Hned můžete poznat, zda vás fyzicky přitahuje či nikoliv. To je jeden z faktorů, který ovlivňuje výběr partnera. V tomto případě by vám pomohlo při rozhodování se, zda se s ním / ní dál budete vídat, nebo ne.

  1. Zbavíte se studu

Sex na prvním rande vás okamžitě zbaví studu před danou osobou. Pokud byste se fyzicky poznávali postupně, určitý stud kvůli nahotu by se uvnitř vás jistě vyskytl. Takhle ho jednoduše smetete ze stolu.

Návod pro pány: 5 technik orálního sexu, kterými jí vyrazíte dech

Najdi dildo! Hra bloggerů baví internet