8 myšlenek při sexu, díky nimž se pan orgasmus neuráčí přijít

Redakce

Život není fér. Zatímco pánům tvorstva to do cíle trvá 2 až 10 minut, ženy potřebují stimulaci klitorisu, dvakrát více času a hlavně správné myšlenky. Nebo spíše vůbec žádné. A už vůbec ne ty, co následují.

  1. „Už to trvá nějak dlouho.“ Ženy mají ještě pořád více domácích povinností a tak se neubrání praktické myšlence, že by už měly jít dělat něco jiného. S vyvrcholením je pak amen. Doporučuje zkusit se soustředit na partnerovo tělo, tedy pokud stojí za to.
  2. „Ježíš, zapomněla jsem šéfovi poslat email!“ Zde se jedná o pocit provinilosti z práce. Je třeba si sex plánovat na víkend a práci nechat v práci.
  3. „Vypadám tam dole normálně?“ No po této myšlence už je to jedno. Aby vás příště napadla i s odpovědí, použijte Google. Po napsání toho slova vám vyjede tolik parádních kousků, že ta vaše se v tom úplně ztratí.
  4. „Jestli už skončí, tak ještě stihnu kousek seriálu.“ Myšlenka souvisí s bodem jedna a sice, ženy jsou multi-taskingové. Aby toho více stihly, myslí na několik věcí najednou. A tv seriály se nerovnají orgasmu. Pokud v něm samozřejmě nehraje Ashton Kutcher.
  5. „Ten pes se na mě dívá.“ Nebo jiné domácí zvíře. Jestli vám vadí se při tom udělat, zavřete ho do jiného pokoje.
  6. „Uvařím večer čínu nebo půjdeme do restaurace.“ Opět variace na body 1 a 4. Najezte se před aktem a je to.
  7. „Chce se mi na záchod.“ Ach jo, tak si předtím zajděte na onu místnost.
  8. „Proč teď myslím na Ryana Goslinga?“ Užijte si to radši i s touto představou. Mohl vás taky napadnout někdo úplně jiný…(táta, učitel ze základky, Jan Tleskač…)

10 rajcovních míst, kde si to v létě můžete rozdat: Už jste zkoušeli letní kino?

Světové sexuální tradice ze světa: Kdo pije sperma a proč?