8 nejtrapnějších příběhů o sexu na jednu noc: Vy*adil se mi do postele

Redakce

Stalo se to každému, a kdo tvrdí, že ne, tomu se to stává dodnes. Potkáte v baru někoho, kdo se vám hodně líbí, do hry se připlete alkohol a nakonec skončíte v bytě jednoho z vás. Jenže právě v tu chvíli nastává živná půda pro trapasy. A teď nemluvíme jen o těch “klasických,” jako je nereprezentativní spodní prádlo, džungle v rozkroku nebo ranní setkání se spolubydlícím v kuchyni. Mluvíme o těch trapasech, které vás ještě dlouho budou budit ze sna.

  1. Pořád lepší příběh než Twilight

Přivedla jsem si na kolej spolužáka a když byl ve mně, zahleděl se mi do očí a zeptal se, jestli by mi to mohl udělat pusou, až budu příště mít menstruaci.

  1. Snídaně do postele

Samotná noc se vším, co k ní patří, proběhla skvěle. Ale ráno se otevřely dveře jeho ložnice, dovnitř nakráčela jeho matka, a jako by se vůbec nic nedělo, zeptala se, co si dáme k snídani, a donesla mi čistý ručník a kartáček.

  1. Podařená práce

Na vysoké jsem v baru potkala kluka, jehož nepoddajné kudrny mě okouzlily na první pohled. Skončili jsme spolu u něj v autě a rozdali si to. Oba jsme byli dost namol, takže si toho moc nepamatuju, až na jeho otázku na závěr. “Eh, no a kolik ti dlužím?” Naprosto vážně si myslel, že jsem šlapka.

  1. Shit happens

Pět slov. Vykadil. Se. Mi. Do. Postele.

  1. Zpětná vazba

Bylo mi dvacet a skončila jsem v posteli s kamarádem kamarádky. Nebyl to žádný pan okouzlující, ale alkohol prostě udělal svoje. Hned po sexu, ještě než jsem se stihla oblíct, se na mě podíval a povídá: “Fajn, takže teď připomínky.” A následoval výčet plusů a mínusů naší soulože včetně bodového ohodnocení, jako kdybychom byli na krasobruslařské soutěži.

  1. Hluboké hrdlo

V gay baru jsem potkal chlápka, který celou cestu ke mně básnil o tom, že umí lepší deep throat než kdejaká pornohvězda. Když jsme došli domů, sotva začal, udělalo se mu zle a pozvracel mi celý rozkrok.

  1. Hříšný tanec

Pozvala jsem si domů kluka z Tinderu a měli jsme spolu dost mizerný sex. Týpek pak dostal výčitky svědomí a začal mi vysvětlovat, že to, co jsme udělali, je hřích. Ještě v mojí posteli poprosil boha o odpuštění a přísahám, že měl slzy v očích. Víckrát jsem mu nevzala telefon.

  1. Na větrné hůrce

Měla jsem druhé rande s docela fajn klukem. Celý den jsem toho moc nesnědla, ale vypila jsem spoustu piva. Tu noc mi strčil prst do zadku, což jsem nikdy nedělala, ale líbilo se mi to. Sotva jsem usnula, vzbudil mě hlasitý prd. Myslela jsem si, že je to on, a zkusila znovu usnout, když mě probral další masivní pšouk. A v tu chvíli mi došlo, že jsem to já. Pokaždé, když jsem skoro usnula a moje tělo se uvolnilo, vyšel ze mě další zvuk. Ráno mi řekl, že musí běžet, a už se nikdy neozval. Tohle jsem neřekla ani své nejlepší kamarádce.

Najdi dildo! Hra bloggerů baví internet

Co o vás vypovídá vaše oblíbená sexuální poloha?