8 rozdílů mezi víkendem s kamarády a v páru

Redakce

Aktivity v módu sama /sám vypadají podobně co do prožitku, ale pro okolí jsou naprosto různorodé. Navíc, partička umocňuje cokoliv říkáte a prožíváte. Neškodí si před Vánocemi připomenout, jak to vlastně probíhá.

  1. Bagáž. Nedivte se, pokud vám na zavazadla všech kámošů stačí stejně velké auto, jako když jedete s vaší přítelkyní. Pocitově je to vlastně stejné až na to, že na všech 9 zavazadlech je místo různých jmen kámošek / ů napsáno jméno vaší vyvolené. Je pravdou, že než si na to zvyknete, pocity můžou být různorodé.
  2. Večeře. S kámoškama nejsou mantinely, pokud jde o „prasení“. S přítelem chcete ukazovat méně existující já a jí se střídmě sushi. Kárání za kalorie navíc je při víkendu v páru očekávanou událostí. S přáteli je to důvod 155. vtipu za večer.
  3. Panáky. Při víkendu s přáteli je jich nepočítaně a nakonec skončí vyvrhnuté v mixu s jídlem před hospodou. V páru se srká vínečko. Láhev se dopije jen výjimečně…
  4. Špatná zpráva. V páru je to, že je zrovna datum dnů, kdy se to možná nedělá. S kámoškama zpráva, že nikdo nemá kondomy na pomoc sličnému barmanovi, se kterým jsme se seznámily. S kámošema, že to bez ochrany zrovna nikdo nechce dělat.
  5. Postel. S kámoškama stačí cokoliv připomínající gauč. S kámošema lino. V páru cokoliv připomínající postel s čerstvým povlečením.
  6. Snídaně poté. S kámošema lahváč zafunguje. S kámoškama růžová tabletka zafunguje. V páru nezafunguje nic než bohatá snídaně do postele z bodu 5.
  7. Sprcha. O víkendu s kámošema takový termín neexistuje. Svoji existenci obhájí teprve při zjevení nějakého neplánovaného sexuálního dobrodružství. V páru je po první žhavé víkendové noci sprcha nutností. V případě, že se jedná o kámoše a kámošky z mejdanu předešlé noci, to úplně neplatí.
  8. Památky. S kámošema a kámoškama je možné je dle libosti dosyta ignorovat. V páru je možné vynechat na výletě bez fyzické újmy jednu pamětihodnost. Další znamená návrat do stavu single, kdy jsou památky opět nevýznamné.

TOP 22 věcí, které příčetná žena nikdy nevyřkne

10 důvodů, proč je podzim ta pravá sezóna na pořádné sexuální radovánky (Bonus: 5 pozic, které jste ještě nezkoušeli)