8 seriálů, které vyjdou v letošním roce. Máme se na co těšit!

Redakce

V letošním roce nás čeká opravdu skvělá nadílka seriálů. Můžete se těšit nejen na zcela nové seriály, ale i pokračování těch starších. Zejména sedmá série seriálu Hra o trůny je ta nejočekávanější ze všech.

Hra o trůny. Sedmá řada Hra o trůny je nejočekávanější ze všech seriálových premiér letošního roku. Bohužel tato série bude zkrácená o několik dílů, ale i přesto se všichni už na ni nemohou dočkat. Zamotané osudy hlavních hrdinů a boje o život jsou v seriálu na denním pořádku. Už teď přemýšlíme, kdo přijde o kejhák tentokrát. Sedmá řada seriálu Hra o trůny se objeví v létě letošního roku.

Volejte Saulovi. Po skončení skvělého seriálu Perníkový táta nám udělali tvůrci radost a natočili seriál Volejte Saulovi. Děj se odehrává ještě předtím než vychytralý právník James McGill a loajální Mike Ehrmantraut potkali Waltera Whitea, vařiče nejčistších drog v širokém okolí. Některé z fanoušků potěšilo vytvoření tohoto seriálu ještě více než Perníkový táta. Nejvíce nás ale nadchla informace, že třetí série napínavého seriálu Volejte Saulovi vyjde už letos!

Stranger Things. Seriál Stranger Things málokoho nevtáhl do své hororové atmosféry. Jednoho dne se ztratí malý chlapec v klidném městě a všichni ho jdou hledat, včetně jeho nejlepších kamarádů. Namísto malého klučinu najdou dívku, která má zvláštní schopnosti. Přivedou ji domů a začnou se kolem dít divné věci. I přesto, že v seriálu hrají dětské postavy, pro děti to rozhodně není. Druhá série vyjde už letos. 

Taboo. Nová mini série Taboo bude venku už v lednu letošního roku. Podíleli se na ní hlavně Tom Hardy a jeho otec Chips Hardy. Hlavní role se zhostí sám herec Tom Hardy, do kterého se zamilovala nejedna žena. Sexsymbol v seriálu zahraje muže, který plánuje pomstít otcovu smrt a dělat si nároky na lodní impérium. Zda bude seriál povedený, či nikoliv zatím nevíme. Z toho důvodu se na něj musíme podívat.

Sedmihlářky. Nová minisérie Sedmilhářky od HBO zaujme jistě nejen ženy. Jedná se o tragikomedii o třech matkách, které vedou skvělé životy. Takhle jim to ale nevydrží dlouho. Zanedlouho vyjdou najevo jejich tajemství a vše se změní. V seriálu si spolu zahrají hlavní role Reese Witherspoon, Nicole Kidman a Shailene Woodley. Příběh byl natočen podle stejnojmenné knižní předlohy od spisovatelky Liane Moriarty. Na minisérii se můžete začít koukat už od února letošního roku.

The Path. V seriálu The Path jste mohli vidět herce Aarona Paula v hlavní roli, který hrál v nepřekonatelném Perníkovém tátovi. Už jen tato informace prozrazuje, že to pravděpodobně není komediální ani veselý seriál. V letošním roce můžete vidět druhou sérii. Těšíte se?

Guerilla. Nový seriál Guerilla, který vyjde letos, pravděpodobně nadchne milovníky akčních filmů. Příběh se odehrává v Londýně v roce 1970. Aktivní pár se rozhodne osvobodit politického vězně. Nebezpečné činnosti, které podstoupí, pro ně budou zároveň i zatěžkávací zkouškou jejich vztahu. Hlavní roli si zahraje Idris Elby.

Twin Peaks. Letos se konečně dočkáme třetí série kultovního seriálu Twin Peaks. Poprvé viděl světlo světa v roce 1990. Tehdy se stal jedním z nejlépe hodnocených seriálů z 90. let. Hned poté byla natočena druhá série. V roce 1992 byl dokonce natočen celovečerní film Twin Peaks. Začalo to tím, že agent FBI přijel do městečka Twin Peaks vyšetřovat vraždu mladé vysokoškolské slečny Laury. Poté začne zjišťovat, že městečko je velmi zvláštní.

Které slavné krásky měl v posteli Brad Pitt?

Bacha na pusu! 6 hlášek, co utekly celebritám