8 sexuálních poloh v autě, ze kterých budete hotoví během několika minut

Redakce

Rádi byste měli sex v autě? Není to zrovna jednoduchá záležitost. Zejména, pokud v něm nemáte dostatek místa. Poradíme vám několik pozic, které si uvnitř svého vozu skvěle užijete.

  1. Spolujezdci

Tato sexuální poloha je vhodná pro ženy, které dosahují orgasmu jen s pomocí dráždění klitorisu. Muž se usadí na sedadlo spolujezdce a hodně rozkročí nohy. Žena se posadí na něj ve stejném směru jako on. Nechá své nohy mezi jeho. Může si tak sama řídit směr, hloubku i rychlost. Navíc partner bude mít k dispozici obě ruce. Jednou jí může dráždit prsa a druhou klitoris. Co víc si přát?

  1. Jízda zezadu

Nejprve sklopte přední sedačku spolujezdce dopředu, co nejvíce vám to půjde. Na tuto polohu potřebujete alespoň malý prostor na pohyb. Žena se pohodlně položí břichem na sklopené sedadlo. Muž ji obkročí zezadu, a pokud to půjde, natáhne si nohy. Když nemáte zrovna nečistější sedačku, nezapomeňte si vzít s sebou ručník či deku, který se umístí pod ženu.

  1. Přední smršť

Když už to vzrušení nemůžete vydržet a dělalo by vám obtíže jakkoli manipulovat se sedačkami, udělejte to jednoduše. Muž se posadí na sedadlo spolujezdce. Žena si na něj obkročmo sedne. Partnerka má nejlepší příležitost vše sama držet pod svojí taktovkou. Navíc se jedná o polohu, při které jste navzájem ve velmi těsné blízkosti, což vzrušuje nejednoho člověka. Při této poloze byste však měli mít jistotu, že vás nikdo v okolí nesleduje, jinak by si užil kino na váš účet.

  1. Pásová jízda

Máte rádi kontrolu nad svým partnerem / partnerkou? Ani v autě o takovou rozkoš nemusíte přijít. Udělejte si pohodlí na zadních sedačkách. Jeden z páru, spíše ten submisivnější, si lehne na záda a dominantnější tomu druhému sváže bezpečnostními pásy ruce. Poté se na něm může vyřádit, jak je libo. Dávejte si však pozor, abyste ty pásy neutáhli příliš. Submisivní protějšek by mohl mít nepříjemné otlaky.

  1. Pozice lžičky

Pokud si potrpíte na pohodlí, vyzkoušejte v autě polohu lžičky. Muž si lehne na bok zády k opěradlu. Žena si lehne zády k němu a co nejvíce se na něj přitlačí. Tuto polohu lze provést i na opačné straně. Slečna si lehne na bok čelem k opěradlu zadní sedačky a muž se přimáčkne na ni. Bude mít možnost ji jednou rukou dráždit, o což by ji rozhodně neměl připravit.

  1. Pejsek

Vrhněte se společně na zadní sedačky, ale jen pokud je máte dostatečně široké. Žena si klekne na všechny čtyři a muž se na ni nalepí zezadu. Pokud máte dostatečně vysoký strop, může být muž na kolenou. Pánové opět využijí svých volných rukou…

  1. Dámská volenka

Pokud máte hodně času, vyberte si tuto polohu. Vyklopte přední sedadlo spolujezdce dopředu a zadní naopak dozadu. Muž se pohodlně usadí na zadní sedadlo a natáhne si nohy. Žena se posadí obkročmo čelem vzad ke svému partnerovi. Vše si teď může regulovat sama, muž může jen sedět a užívat si rychlou jízdu.

  1. Orální sex

Pro muže může být orální sex v autě velmi vzrušující. Jen si to představte. Pán sedí na sedadle řidiče a žena ho orálně uspokojuje z místa spolujezdce. Snad vám ani nemusíme připomínat, že za jízdy tohle rozhodně dělat nesmíte. V klidu si někam zaparkujte a můžete na to vlítnout, i když nebudete stát na zcela klidném místě. Z dálky nikdo nic nepozná.

Stalker, vrah nebo sexuální maniak? Poznejte svou úchylku podle znamení zvěrokruhu

Jaké muže k sobě přitahujete? Zjistěte to podle svého znamení zvěrokruhu