8 tipů: Co dělat, když venku sněží?

Redakce

Sněhové vánice a hromady sněhu na zemi. No, v tomto počasí se toho moc dělat nedá, pokud nejedete zrovna na hory nebo se koulovat ven s kamarády. Co kromě toho podniknout, když padá ta bílá ... věc?

  1. Zajděte si na kosmetiku – Pohoda, příjemné masáže, hloubková péče a masky jsou něco, co si můžete během těchto dní dopřát.
  2. Zajděte si na manikúru – I vaše ruce si zaslouží péči při nízkých teplotách a mrazech.
  3. Perfektní make up – Člověk se může neustále vzdělávat a ohledně trendů v líčení ještě o něco víc, protože jsou každou chvilku jiné. Podívejte se na Youtube.com, kde najdete spoustu tutoriálů, jak se líčit.
  4. Ponořte se do knih – Je to určitě už hodně dlouho, co jste si udělali čas sami pro sebe a věnovali se čtení. Teď je to tu, když je venku bláznivé počasí, je fajn na chvilku vypnout u dobré knihy.
  5. Projeďte si šatník – Ve skříních máme plno oblečení, které nenosíme, a je docela škoda zapomínat na nějaké kousky. Prohrabte skříň a zkuste nové kombinace, na které jste už možná zapomněli.
  6. Vymalujte si nebo upravte bydlení – Aktualizujte své bydlení a klidně přestavte jen nábytek – i tak to hned dostane jiný rozměr.
  7. Zacvičte si – Nepřipravte se o tréninky nebo posilování. Byla by to škoda, můžete si přece zacvičit i v teple vašeho domova podle videí na internetu.
  8. Běžte bruslit – Venku toho možná moc nenabruslíte pokud hustě sněží, ale můžete jít klidně do nějaké haly a pořádně se vyřádit.