8 typů lidí, vedle kterých je sezení ve vlaku hororový zážitek: Smraďoch, učůrávač i ochrapa

Redakce

Jízda vlakem nemusí být jen tichá a pohodlná, ale také pořádně nepříjemná. Stačí narazit na ty nesprávné typy lidí a máte o "zábavu" postaráno. Koho v kupéčku můžete potkat?

  1. Učůrávač. Neustále se musíte zvedat nebo krčit nohy, aby dotyčný mohl zase projít na záchod. To si jako nemohl objednat místo u uličky, když ví, že má problémy s prostatou?
  2. Telefonista. Celou cestu s někým telefonuje. Vy sedíte vedle něj, takže slyšíte celou konverzaci, i kdybyste nechtěli. Ani sluchátka nepomáhají. Nejhorší je, že řeší své osobní či pracovní záležitosti, které vás absolutně nezajímají. Proč si to, kruci, nevyřeší v soukromí?
  3. Tlusťoch. Nic proti prostorově výrazným lidem vážně nemáte, ale když si někdo takový sedne vedle vás ve vlaku, není to nic příjemného. Musíte se tlačit na druhou stranu, aby vás, nedej bože, jeho tukové zásoby nezavalily.  
  4. Povídavec. Jedinci, kteří vás vůbec neznají, ale chtějí si s vámi povídat, jsou nejčastěji starší lidé. Tak rádi byste slyšeli jen zvuk jedoucího vlaku a dívali se z okna. Bohužel musíte ještě k tomu poslouchat věci o kytkách, dvorečku a cizích vnoučatech. Nemáte, co k tomu říct. Jen pokyvujete hlavou, usmíváte se a modlíte se, aby dotyčnému už konečně došla slova.
  5. Smraďoch. Někdy se stává, že lidé dobíhají rychle na vlak a hodně se přitom zpotí. Pak vám nezbývá nic jiného než si na smrad v kupéčku zvyknout. Pot ale není nejhorší pach, který můžete u spolusedícího zmerčit. Stačí, aby si dal dotyčný pár skleniček alkoholu, a hned to cítí celý vlak. To samé platí u cigaret. Někteří dobráci si před cestou vlakem skočí ještě zakouřit a kouřový odér vás bude mučit celou cestu.
  6. Rozmazlené dítě. Pláč a křik malého dítěte nenávidí všichni pasažéři. Maminka se jej snaží utišit, ale marně. Všichni nečinně přihlížejí, jak má malé dítě mámu v šachu.
  7. Ochrapa. Rozjede se vlak a váš soused v mžiku usne. Má otevřenou pusu a hlasitě chrápe. Nejraději byste mu do ní něco strčili, aby ji konečně zavřel. A jako bonus si snaží udělat pohodlí, takže vám nevědomky zužuje váš osobní prostor.
  8. Milovník muziky. Chápeme, že hodně lidí zbožňuje muziku, ale nemusí to svým spolusedícím dávat tak hlasitě najevo. Hudba na plný koule není pro souseda ve vlaku nic příjemného. Třešnička na dortu je ale to, když dotyčný poslouchá žánr muziky, který vám je absolutně proti srsti.

18 zvláštností na ženských ňadrech: Kdy jsou nejcitlivější, co mají společného s orgasmem a které je větší

12 připomínek, proč se nestat vegetariánem: Husí játra jako předkrm jsou samy o sobě dost dobrým důvodem