8 věcí, které musíte vědět o pánském gymnastickém dresu

Redakce

Pánská americká gymnastika má rozhodně co nabídnout. Nemyslíme jen na jejich výkony, ale také na jejich sexy těla, obepnutá dresem, který zvýrazní každičký detail jejich těla. Věřte nám, že díky tomu uvidíte vše! Hlavní návrhářkou této gymnastické kolekce GK Elite je Kelly McKeown. Měla tu čest obléknout ty nejlepší americké gymnasty a nám ukázala všechny jejich přednosti, za což jí velice děkujeme. Kelly musela změřit každičký kousek těla všech chlapů, aby jim dres dokonale padl a nijak nepřekážel. Musíme podotknout, že má asi tu nejlepší práci na světě, protože si jistě všichni dokážeme představit, co všechno už musela vidět. Co jste o dresech nevěděli?

  1. Muži se mnohem více zapojují do navrhování svých soutěžních dresů, než je tomu u žen. „Ředitel programu má poslední slovo, ale většinou vyhoví přání muž,“ řekla návrhářka McKeown. „Sam Mikulak a Chris Brooks si vybírají asi nejvíce, ale i ostatní kluci v týmu chtějí mít to, co si vyberou,“ dodala.
  2. Kluci z amerického týmu odmítají nosit cokoli třpytivého nebo lesklého. „Už jsem jim to několikrát navrhla, ale oni prostě nesouhlasí. Chtějí vypadat mužně a ne jako baby,“ svěřila se dále.
  3. Kluci nechtějí, aby jim byly vidět svaly, nikoho o to neprosí. „Klukům se nejvíce líbí, když je oblečení lehké a hebké a cítí se v něm pohodlně a příjemně,“ prozradila návrhářka.
  4. Oholení je nutné. „Vzhledem k tomu, že by ochlupení mohlo překážet nebo prosvítat přes dres, což by nebylo vůbec sexy, tak musí být všichni kompletně oholeni,“ práskla žena. Není to super?
  5. Členky ženského týmu dostávají speciální spodní prádlo pod dres. Muži však nedostávají vůbec nic a jejich mužství schovává pouze jejich dres, pod ním jsou nazí. „Myslím si, že právě kvůli tomu, že jsou nazí, tak se cítí velmi pohodlně,“ řekla návrhářka. To rozhodně někteří z nás velmi oceníme, protože kdykoli může něco vykouknout…
  6. Většina soutěžících do posilovny nenosí dres a cvičí pouze v kraťasech. „Chodím s nimi do tělocvičny a málokdy vidím někoho oblečeného v dresu, nosí pouze kraťasy,“ prozradila dále. Škoda, že je nemůžeme vidět, co? To musí být neskutečná podívaná.
  7. Někteří muži mají tak velké svaly, že se na ně musí šít dres trochu jinak. „Někdy je problém s tím, že mají moc velké svaly, které potřebují speciální díry, aby se jim tam vešly,“ svěřila se McKeown.
  8. Muži nosí stejné dresy jako ženy. „Muži nosí v podstatě to stejné jako ženy. Jejich úbory však nejsou ozdobené, jsou větší a o dost levnější,“ uzavřela.

Olympijské hry v Riu vědí, jak přilákat pozornost. Zahájily je topmodelky

9 nejvíc sexy gymnastických dresů v celé olympijské historii: Ty musíte vidět!