8 věcí, které muži na svých partnerkách přímo nenávidí

Redakce

Myslíte si, že mužům vadí vaše celulitida, pár zatoulaných chloupků nebo silnější stehna? Tak to jste úplně vedle. Zjistěte, co doopravdy nesnášejí.

  1. Přehnaný make up. Muži na svých drahých polovičkách nesnášejí tunové vrstvy make upu, protože preferují přirozenost. Nechtějí chodit s někým, kdo vypadá na veřejnosti úplně jinak než ráno po probuzení. Lehkým líčením nikdy nic nezkazíte. Naproti tomu s hodně přepudrovaným obličejem můžete vypadat i trochu směsně, pokud nejste výborná stylistka.
  1. Byt plný vlasů. Vlasy, vlasy a zase vlasy! Všude samé dlouhé vlasy. Muži nesnáší, když se probudí, a první, co vidí, jsou vlasy v posteli. Ty úzké potvory se dostanou úplně všude. Pánové je někdy i nachází přilepené na svém těle. Nemají vůbec ponětí, jak se tam dostaly. Nejvíce ale muži šílí z ucpaných odtoků v umyvadle a ve vaně, protože to za vás musí uklízet.
  1. Předstírání orgasmu. Nejhorší věc, co můžete mužům udělat, je předstírat vyvrcholení. Pánové mají radost z toho, když jsou za svoji práci odměněni vaším pravým vyvrcholením. Pokud zjistí, že ho jen předstíráte, už vám v tomhle nebudou moci nikdy věřit. Poté se s vámi v posteli budou cítit nejistí. Raději nic nepředstírejte. Pokud se to někdy nepodaří, svět se nezboří.
  1. Nákupní horečka. Většinu žen baví nakupovat. Jsou schopny běhat po obchodech i několik hodin v kuse. Pořizují si oblečení, které vůbec nepotřebují. Muži to považují za nelogické vyhazování peněz. Navíc nedokáží pochopit, jak ženy můžou strávit tolik času v kabinkách. Raději choďte nakupovat samy, dámy, nebo s kamarádkami.
  1. Nesmyslné otázky. Muže šíleně vytáčejí vaše nesmyslné otázky typu: „Sluší mi to? Myslíš, že mám moc tlustý zadek?“ Nejšílenější otázka, při které se pánům vaří krev v žilách, ale je: „Miluješ mě?“ Jasně, že vás milují, jinak by s vámi nechodili ani nežili. Navíc není pochyb o tom, že se jim stále líbíte, jinak by se tolik netěšili s vámi na sex.
  1. Škrábání a kousání při sexu. Při sexu je občas příjemné svého partnera poškrábat hlavně na zádech. Muži chápou, že občas je to nevyhnutelné, ale bolest je odrazuje od intenzivního vnímání styku. A to nemluvíme o kousání. Pokud svého partnera někam hryznete, jeho potěšení ze sexu je fuč.
  1. Opakování stejných věcí. „Kup mi v obchodě čokoládu. Nezapomeň mi koupit tu čokoládu. Víš, že mi máš koupit tu čokoládu?“ Ano jistě, že to ví. Mužům stačí říct určitou věc jen jednou, pamatují si to. Nesnášejí, když neustále opakujete tu samou věc znovu a znovu. Urážíte tím jejich mužnost.
  1. Dlouhé telefonáty. Pokud trávíte dlouhé hodiny na drátě s kamarádkou nebo maminkou, raději to omezte, nebo vám muž uteče. Pánové mají rádi vaši pozornost a chtějí s vámi strávit hezké chvilky. Pokud máte přilepený mobil k uchu, bohužel nemají nejmenší šanci.

Jaké potraviny zvyšují sexuální apetit? Mrkněte!

Galerie: Jak holky šmelí na internetu – stačí se jinak postavit a fitness figura je na světě