8 věcí, které si mohou dovolit jen muži (na rozdíl od žen)

Redakce

Existují věci, které mohou dělat jen muži a jsou pro ně naprosto běžné. Zatímco pro ženy jsou tabu. Koukněte se, o co se jedná.

  1. Pěstovat si knír. Muži mohou mít celý obličej zarostlý knírem a nikomu to nepřijde divné. Nikdo jim neřekne, že vypadají, jako šimpanzi. Mají volnost ve výběru barev a tvarů. Bohužel ženy jsou na tom podstatně hůř. Pokud jim naroste malý neviditelný knír (mimochodem roste úplně každé, jen u některých to jde prostě jen míň vidět), musí si ho hned epilovat, jinak hrozí, že bude terčem nemístných vtípků.
  2. Chodit nahoře bez. Pokud je v létě vedro, pánové mohou volně vystavovat na obdiv veřejnosti svoje hrudníky a to nejen na koupalištích. Nepochybně se u toho cítí volní jako ptáci. Takové skvělé privilegium naneštěstí ženy nemají. Když dámy na ulici vystaví své vnady, některé lidi to může pohoršit (muže nejspíš ne) a koledují si o pokutu.
  3. Celý život se neholit. Muži si chodí celý život zarostlí jako opice a vůbec jim to nevadí. Většina z pánů tvorstva nikdy nepoznala, jaké to je trápení holit si téměř celé tělo. Nemají ani ponětí, kolik času to ženám zabere. Pokud by nějaká slečna protestovala a neoholila se, nejspíš by ji odvezli do zoo. Lidé by si totiž mysleli, že je to nějaké nebezpečné zvíře.
  4. Chodit na matematický obor a udělat ho. Muži mají na matematické a technické obory mnohem aktivnější mozkové buňky než ženy. A to nemluvíme o prostoru. Pánové obecně disponují logickým myšlením. Pokud mají jen trochu všech pět pohromadě, přihlásí se na technickou školu, učí se a prostě to nějak zvládnou. Zatímco ženy vyletí hned po prvním semestru, protože jsou v tomhle odvětví trošku pomalejší (existují i výjimky samozřejmě).
  5. Prdět. Prdíky jsou ve společnosti obecně nepřijatelné, ale u mužů se to většinou dá ještě nějak přežít. Pokud si prdne kluk, lidé nad tím mávnou rukou. No, co prostě je to chlap, ale co kdyby si prdla žena? Nepřípustné! Dámy přece neprdí.
  6. Být sexy i v šedesáti. Skvěle vypadat ve velmi pokročilém věku se může podařit opravdu jen mužům. Čím jsou starší, tím vypadají lépe. U žen je to naopak. V šedesáti si o ně neopře nikdo ani kolo.
  7. Čůrat ve stoje. Moct čůrat ve stoje je velká výhoda, je to velmi rychlé a hygienické. Ženy trčí na záchodcích celou věčnost, protože si musí obložit mísu toaletním papírem a pak se konečně vyčůrat. Kdyby při konání potřeby mohly stát, ušetřilo by jim to spoustu námahy.
  8. Oholit si hlavu. Oholená celé hlava některým mužům vážně sluší. Navíc je to velmi praktické. Nemusí se po ránu trápit se zcuchanými vlasy. Umývání pleše je velmi jednoduché. V létě se hlava méně potí. Dokážete si představit ženu, která si oholí hlavu? Ano, některé to už udělaly, ale koukněte se na ně, jak hrozně vypadaly.

16 problémů, které pochopí jen holky s velkými ňadry aneb život s obřími melouny není žádná sranda

7 divných lidských fobií: Víte, co je agyrofobie nebo pediofobie?