8 věcí, které si mohou dovolit jen ženy (na rozdíl od mužů)

Redakce

Ženy mají pár výhod, které mužům život odepřel. Co si mohou dámy na rozdíl od pánů dovolit udělat?

  1. Chodit na toaletu s kamarádkami. To, že jdou dvě kamarádky spolu na toaletu, je zcela normální. Potřebují si říct pár novinek, jakého krasavce klofly, s kým se plánují vyspat a tak podobně. Také si od sebe navzájem vypůjčují líčení a přepudrovávají se. Pokud jdou ale dva muži spolu na záchod, vypadá to divně.
  2. Vymlouvat se na menstruační bolesti. Menstruace pro mnohé dívky není žádný med, právem sebou mohou někdy během dne plácnout do postele a spát. Jindy se ale na menses jen vymlouvají, aniž by ženské potíže opravdu měly. Jak okolí zjistí, že lžou? Nijak. Muži žádnou podobnou výmluvu použít nemůžou. Smůla.
  3. Dlouho žít. Většina žen přežívá své muže. Statistika mluví jasně, dam nad osmdesát let je šestkrát více než pánů. Pokud dámy nepostihne nějaká zákeřná nemoc, můžou si užívat dlouhého a spokojeného života, protože jejich muži už budou dávno pod drnem.
  4. Mít několik orgasmů za sebou. Ženy mohou mít lepší sex než muži. Orgasmus prožívají intenzivněji, déle a mají možnost prožít jich hned několik za sebou. Kam se na něj hrabe ten mužský! Ale ruku na srdce dámy, kolikrát za život se nám něco takového podaří?
  5. Dělat více věcí naráz. Ženy zvládají najednou s někým telefonovat, vařit jídlo, přidávat příspěvky na Facebook a ještě sledovat televizi. Dokáží tak ušetřit spoustu času, umí se v domácnosti mnohem lépe otáčet než muži. Tohle by chlapi nikdy nedali. Všechno totiž musí dělat postupně.
  6. Líčit se. Líčení je pro většinu žen velmi zásadní činnost. Zabere jim to hodně času, protože potřebují jít do práce či do školy hezké. Muži se tímto způsobem prostě nemůžou zkrášlovat, je úplně dostačující, když si na hlavu plácnou gel. Pánové vypadají víceméně pořád stejně, i když se probudí nebo jdou spát. Ženy mají tu výhodu, že svůj vzhled mohou vylepšit.
  7. Tancovat s kamarádkou. Když spolu tančí dvě ženy, je to pro muže pěkná podívaná. Nikdo si o nich nepomyslí, že jsou lesbičky. Prostě se mají rády jen jako kamarádky. Pokud spolu ale tančí dva muži, nikomu to nepřijde sexy. Všichni si budou myslet, že jsou gayové.
  8. Nakupovat celý den v kuse. Nakupování je jeden z nejoblíbenějších koníčků žen. Pokud si mohou pořizovat spoustu věcí, aniž by se dívaly na ceny, jsou v sedmém nebi. Mohly by nakupovat klidně několik dní v kuse a nepřestalo by je to bavit. Tohle muži prostě nikdy nepochopí.

Zaplatila 300 tisíc za to, aby vypadala jako Disney postavička!

16 problémů, které pochopí jen holky s velkými ňadry aneb život s obřími melouny není žádná sranda