8 způsobů jak provozovat nevěru efektivně a hlavně se nenechat chytit

Redakce

Jste v tom až po uši. Záletničíte, až se z vás kouří, a nyní jde o to, jak to udržet pod pokličkou. Je dobré se na chvilku zastavit a v klidu si udělat malý plán. Maximalizujete tak potěšení a minimalizujete možnost průšvihu z prozrazení.

  1. Telefon ne. 90% prozrazení v dnešní době je skrze neopatrnost při používání svého mobilu. Takže nejlepší je ho pro komunikaci s objektem hrátek s ohněm nepoužívat vůbec. Když už si nemůžete pomoct, pořiďte si kvůli vedlejšáku nový a po příchodu domů ho vypněte.
  2. Kontrolujte své komunikační kanály. Používejte jen jeden, ten ještě ukočírujete. Nikoliv mail, Facebook, smsky, dopisy a vzkazy na zdi najednou.
  3. Aplikujte metodu spálené země. Co to znamená? Po přečtení spalte – neboli všechny digitální stopy vašeho mimomanželského (partnerského?) koitu musí pryč. Žádné foto, hlasovka, sms už vůbec. Také voňavé kalhotky v kapse nebo jeho parfém na vašem těle je amatérskou fatální chybou.
  4. Všude mějte zaheslováno. Když na vás polovička udeří, proč to tak děláte, vymluvte se na ex, že vás stalkovala. Když to nepomůže, povydírejte: „Ukážu ti své soukromí, ale pak už to mezi námi nebude takové!“ Samozřejmě, když se odhalíte, dodržujte bod 3.
  5. Myslete jako šachový hráč, alespoň dva tahy dopředu. Vždy je třeba mít uvěřitelné a ověřitelné alibi, které vám umožní se zdejchnout x-krát týdně. Zařiďte si síť kámošů, na kterou se můžete obrátit. (a hlavně spolehnout)
  6. Existují firmy, které dodají účty od benzínek z vaší fiktivní služebky nebo nahraný telefonát se zvukovým pozadím z letiště oznamujícím zpoždění.
  7. Vybírejte si solidního protihráče. To je velmi důležitý bod. Už na začátku otipněte, zda dotyčný / á vykazuje potenciál žárlivých hysterických telefonátů k vám domů. Chcete někoho, kdo respektuje vaše odmlky, nevyčítá a užívá si, když to jde. Na veřejnosti se k vám zbytečně netulí a chápe situaci, protože to má doma podobně jako vy.
  8. Bacha na to tahat si ho / ji domů. Ušetříte si zoufalé čištění, odchlupování a bůhví jaké ještě odstraňování nevěrnice / níka. Také rádoby nevinná poznámka vaší nenávistné sousedky vám nesrazí vaz. Na co existují pěkně zařízené hodinové hotely?

5 důvodů, proč vám píše, i když vás nechce

10 věcí, které byste o sobě měli vědět před prvním výročím vztahu