9 + 1 problémů, které pochopí každý, komu se někdy strašně moc chtělo na WC

Redakce

Zákony schválnosti fungují ve vybraných případech ještě s bestiálnější vypočítavostí, než jsme doufali. Jak je možné, že se nám chce na jít na „onu“ místnost, právě když se to vůbec nehodí? A ostatní, kterým se zrovna nechce, si z nás ještě utahují.

  1. Jste v autě, navíc řídíte a chce se vám na malou. Kolona je na stupni číslo 5 a nikde není široko daleko místo, kde byste si ulevili. Pouštíte si rádio extrémně nahlas, jen abyste na TO nemysleli. Je to nervák. Jedinou možností je pak nouzově čůrat za jízdy. Pro tyto případy je dobré mít prázdnou PETku v kabině.

  2. Nemáte nikdy dost trpělivosti na frontu před toaletami. Chce se vám předběhnout, a tak vymýšlíte nějakou působivou výmluvu. Bohužel nejste sami a takových, jako jste vy, je právě celá ta řada před vámi.

  3. Jste uprostřed tisícihlavého davu na koncertě, který právě začal. Zatímco vedle vás všichni skotačí, máte překřížené nohy a zadržujete. Tohle zoufalství nepřejeme nikomu.

  4. Jedete ve výtahu. A je to ten nejpomalejší na světě. A vaše patro je to poslední.

  5. Jste před dveřmi. A klíč od nich ne a ne se objevit. Je na dně batohu, kabelky nebo v 10té kapse oblečení. Modlíte se, aby se dveře otevřely samy nebo byl někdo doma.

  6. Už se vám stalo, že jste to pustili do sprchy. Prostě jste to nestihli anebo jste prostě líní si dojít na záchod. Stejně to teče všechno na jedno místo…

  7. V letadle se vám začne chtít přesně v okamžiku, kdy pilot rozsvítí „připoutejte se“. To je snad podmíněný reflex.

  8. Někdy je nutné použít na veřejném místě toaletu opačného pohlaví. Prekérní je, když to právě opačné pohlaví začne vnímat jako novou verzi seznamky. Povytažené obočí se dá ještě ustát.

  9. Od útlého dětství chodíte na záchod jedině v domácím prostředí. Nervózně plánujete svůj život tak, aby to vždy vyšlo. Ale strach máte neustále právě z toho, až to jednou nevyjde. Dalších psychosomatických trablů je hodně, třeba že máte po pár minutách opět potřebu.

  10. Znáte ten pocit úlevy, když to stihnete. Netrvá dlouho a říká se, že je silnější než kdejaký orgasmus. Škoda, že taky trvá jen chvilku…

Jsme v tom společně: Galerie 17 fotek, které vás donutí přemýšlet

10 věcí, které na ženách odpuzují muže: Moc make upu, neupravenost nebo pomlouvání