9 informací, které jste asi nevěděli o Channingu Tatumovi

Redakce

Jestli žijete na naší planetě, tohohle krasavce jste nemohli přehlédnout. Channing Tatum je herec, model, tanečník a producent a nejvíc ho proslavily role ve filmech bez kalhot, Super Náhradník, G. I. Joe, Navždy spolu nebo Milý Johne. Přinášíme vám pár zajímavostí, které o Channingovi možná nevíte.

  1. Channing se živil striptýzem

Film Bez kalhot, v originále Magic Mike, je natočený podle skutečných událostí. Pohledný herec se v začátcích, kdy zoufale potřeboval peníze, několik měsíců živil předváděním svého vypracovaného těla. Přesto si ale vydělával jen 50-150 dolarů za směnu. Ve filmu si nechává říkat Magic Mike, ale ve skutečnosti ho jeho fanynky znaly pod pseudonymem Chan Crawford.

  1. Umí víc než jen tančit

Channing je velmi zdatný tanečník, což už prokázal v celé řadě filmů. Není to ale všechno, co dokáže. Když dospíval, jeho rodiče ho vedli ke spoustě sportů, takže je teď docela dost dobrý v baseballu, fotbalu i americkém fotbalu. To se mu koneckonců hodilo ve filmu Super náhradník.

  1. První hollywoodskou roli měl ve videoklipu…

Rickiho Martina! Písnička se jmenovala She bangs a asi vás nepřekvapí, že Channing v klipu vystupoval bez trička. Vyneslo mu to tenkrát 400 dolarů.

  1. Do rolí jde po hlavě

Ve filmu Hon na lišku mu scénář předepisuje, aby udeřil čelem do zrcadla, které bylo pokryté ochrannou fólií. Channing to ale trochu přepálil, fólii prorazil a zrcadlo se rozsypalo. Takže krev, kterou ve scéně vidíte, je opravdová.

  1. Svou ženu poznal na natáčení

No ano, Channing je ženatý a vypadá to, že šťastně. Zatlačte slzu. Manželku Jennu Dewan poznal na natáčení filmu Step up, neboli Let´s dance, kde on hraje mladého rebela, který dostane druhou šanci díky tanci, a ona profi balerínu, které zrovna chybí taneční partner.

  1. Nevěřil si, ale teď má sebevědomí dost

Kdysi měl Channing tak špatné mínění o svém tanečním nadání, že během natáčení filmu Let´s Dance vůbec nechtěl tančit před profesionálními tanečníky. Dnes je všechno jinak a herec se nechal slyšet, že když se s někým pohádá, radši ho vyzve k souboji v tanci než ke rvačce.

  1. Je to přirozený talent

Channing nemá herecké vzdělání a dokonce ani neabsolvoval žádné herecké lekce, dokud nedostal hlavní roli v romantickém filmu Dear John. Tam hraje vojáka, který se na své dovolence zamiluje do studentky v podání Amandy Seyfried. Jejich romanci ale překazí 11. září.

  1. Je to chlapec z farmy

Většinu dětství strávil s rodinou na řece Mississipi a jeho dětství nebylo procházka růžovou zahradou. Jednou musel dokonce zlikvidovat přerostlého aligátora!

  1. Jako dítě měl imaginárního kamaráda

Jmenoval se Boy, neboli Kluk. “Dával jsem mu talíř na stůl a tak. Choval jsem se ztřeštěně. Myslím, že jsem prostě žil ve vlastním světě.”

Takhle teď vypadá Aneta Langerová! Proboha, co se s ní stalo?! VIDEO

Baby nebude sedět v koutě ani tentokrát! Tady jsou první fotky z remaku Hříšného tance