9 znamení, že jste konečně narazili na tu pravou

Redakce

Najít si přítelkyni, se kterou si budete rozumět, není tak náročné, jak se zdá. I vy už ji možná máte, jen o tom ještě nevíte. Přišel čas to zjistit. Přečtěte si několik znamení, která vám to pomohou rozpoznat.

  1. Nemůžete svoji dívku dostat z hlavy

Není příliš zdravé myslet na druhého člověka, kudy chodíte, ale nemůžete si pomoci. Máte svoji přítelkyni v hlavě od rána do večera, a to i v práci či ve škole. Vynakládáte kvůli ní málo úsilí ve všech ostatních činnostech. Záleží vám jen na tom, abyste už byli zase u ní.

  1. Ostatní ženy jsou pro vás najednou ošklivější

Procházíte se po ulici, tančíte v klubu, ale všechny ženy vám najednou přijdou ošklivější než dřív. Nejsou už sexy a postrádají šmrnc. Jednoduše máte tu svoji spřízněnou duši a dívky z okolí pro vás už nejsou atraktivní.

  1. Berete svoji milou všude

Bez své drahé polovičky se nikde neobejdete. Na večírky už chodíte jedině s ní. Dokonce i za svými přáteli ji berete. Pokud by s vámi přítelkyně nešla, cítili byste se neúplní. Raději s ní zůstanete doma, než abyste vyrazili někam bez ní.

  1. Vždy, když svoji polovičku vidíte, cítíte se šťastní

Pokaždé, když se setkáte se svojí milovanou, cítíte uvnitř sebe zvláštní chvění. V tu chvíli se cítíte naplněni štěstím. Na ničem jiném vám tolik nezáleží. Udělali byste pro ni cokoliv. Máte pocit, že s ní chcete strávit zbytek života.

  1. Přejete si každý den probouzet vedle své přítelkyně

Ranní vstávání je velice nepříjemná záležitost. Nic by vám ji nezpříjemnilo tolik jako opakované probouzení vedle milované osoby. Nepochybně byste vstávali s radostí dříve než obvykle, abyste viděli, jak sladce spí. Rádi byste byli tím, kdo ji bude něžně budit.

  1. Přijali jste ji takovou, jaká je

Žádný člověk není dokonalý. Všichni máme své chyby, které se protějškům nemusí zrovna líbit. Vy jste však chyby svojí přítelkyně přijali s hrdostí. Chápete, že nikdy nenajdete dokonalou slečnu, která vám bude ve všem vyhovovat. Každopádně jste se s jejími chybami smířili a máte ji rádi přesně takovou, jaká je.

  1. Nezáleží vám na tom, co společně děláte

Upřímně je vám úplně fuk, jakou aktivitu spolu právě provozujete. Jízda na koni, sledování filmu, sex nebo jednoduše spolu jen mlčíte. Hlavní pro vás je, že to děláte spolu. S ní byste s radostí dělali i to, co bytostně nesnášíte.

  1. Nemusíte se svojí milovanou neustále mluvit

Konverzace jsou ve vztahu velmi důležité pro vzájemné porozumění. Za stejně podstatné považujete ale i společné mlčení. Nepotřebujete spolu neustále o něčem konverzovat, ticho je pro vás příjemné. Navíc vás sbližuje raketovou rychlostí a pokládáte ho za velmi intimní prožitek.

  1. Dokážete se své přítelkyni svěřit se svými problémy

Všichni lidé mají nějaké potíže, liší se jen svou velikostí. Člověku se většinou alespoň trochu uleví, pokud své trable může sdílet s někým blízkým, u koho najde pochopení. Muži si své potíže většinou nechávají uvnitř, protože se za ně stydí, nedůvěřují natolik své partnerce nebo ji nechtějí obtěžovat. Pokud se vy umíte svěřit své milované dívce, znamená to, že k ní chováte velké city a nekonečně velkou důvěru.

Nevěsta v černém? Tak to chce odvahu!

Dokonalé spojení zamilovaných aneb propojte se pomocí snubních prstýnků