ALI – závěrečný report…


Je to pryč, je pryč. Zcela vyprodaný klub Roxy, naprosto famózní atmosféra, podpora dobré věci a akce, na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat. To vše se odehrálo ve středu 13. května v rámci akce 4ALI.

Když první kapela vyzvala publikum ke skandování jména ALI, člověk si připadal jako na divoké koridě. Ten večer nebyl jediný hlas, který by nepodpořil tuto jednotnou vzpomínku na Dje ALIho, Honzy Turka aka 2REC. Každý chtěl aby jeho hlas byl slyšet více…

Děkujeme tímto klubu Roxy za vstřícnost a možnost tuto akci bezplatně uspořádat právě zde. Tímto musíme zmínit i velkou a záslužnou podporu Magistrátu hl. města Prahy, který tento klub již několik let silně podporuje. Právě díky tomuto faktu mohla vzniknout tato akce, díky které vyjádřilo celkových 1.307 návštěvníků svůj postoj vůči boji proti rakovině a přišlo se rozloučit s Honzou Turkem (Dj ALI).  

Děkujeme tímto všem vystupujícím, že právě oni a zcela bez váhání a to bez nároku na honorář podpořily tuto akci:

PSH, Indy & Wich, Prago Union, Supercrooo, Moja Reč a Dj Vec, Showstaarzzz (feat. Dj Babylon Rocker, Missy M, Tea, Major Pirate), Beatburger Band + special guest Kik Lucky (New York) a Freaky Jesus. VJ Pavel Markus a jeho lidé.

Djs: Hlava, Hariti, Friky, Pepe, IM Cyber, Abdul 52, Formi, Liquid A, Airto, Lucas Hulan, Robot, Williemack, Chocky, Noir, Squint a další…

Vstup na tuto akci činil 100,-Kč a zcela kompletní byl věnován na konto Ligy proti rakovině! Celková získaná částka činí: 141.200,-Kč včetně dobrovolného vyššího vstupného.

Mimo peněz ze vstupného bylo možné si na místě zakoupit „Kytičku“, neboli symbol boje proti rakovině. Celkový výtěžek z tohoto prodeje na akci 4ALI činí: 5.042,-Kč.

Děkujeme: Roxy Praha – Lenka Senová, Petr Tajčman, Patrik a Kloby, Jagermeister a Aleš Tůma, Red Bull, Grow Shop, Rapshop.cz, Skateshop.cz, Represent a Michal Otipka, Radio Dj – Dj Robot a Dj Braun, Radio 1, Radio Spin, Expres radio, Radio Wave, Skaterock.cz, Bbarak.cz, Lime a Free magazíne, Hip-hop.cz, Freeride.cz, Boombap.cz, Techno.cz, Skate4you.cz, Myride.cz, Grind.cz, T-Music.cz, Poslouchej.net, Rave.cz, Last.fm, Studentpoint.cz a další.

Dále všem, díky kterým by akce nikdy nevznikla: Adam Bláha, David Formáček, Dj Friky, Abdul 52, Tatiana Voice, Tolga Alacam, Alena Rytířová, Dj Wich, Dj Trafik, Dj Hlava, Babylon Rocker, Ivo Zázvorka, Martin Kovář, j5 a další.

Témata: