Cocotte Minute představí novou desku v sexshopu

Lubos-Prochazka

Takový koncert asi v Praze ještě žádná skupina neměla. Pražsko-lounští Cocotte Minute vystoupí ve čtvrtek 11. března v pražském sexshopu s názvem Sexyhracky.cz. Zahájí tam turné na podporu nové desky Sado Disco vol.2.

Cocotte Minute zvou do sexshopuKapela Cocotte Minute se rozhodla, že svou novou desku s názvem Sado Disco vol. 2 pokřtí vskutku originálně, mezi sexuálními pomůckami v jednom pražském sexshopu. Pokud proti takovému prostředí fandové kapely něco mají, mohou si nechat akustický set ujít a dorazit až na klasický koncert "Kokotů", který proběhne 28. dubna v pražském Paláci Akropolis.
Ale zpět k sexshopu. Po vystoupení, které bude trvat asi hodinu, se kapela přesune do blízkého baru TAT, kde pokřtí jubilejní 10. videoklip, tentokrát k titulní písni alba.

Vykradené studio
Poklračování Sado Disca, které chtějí muzikanti na turné představit, vychází rok po jedničce. I na téhle desce budou slyšet "chemické mutace rytmů a samplů, tvrdých kytar a nihilistických textů."
Přípravu nového alba Cocotte Minute provázely nepříjemnosti. Kapela šetřila na studio, které jí později někdo vykradl, a vydání desky se tak pozdrželo. Skupina v té době právě koncertovala, takže většinu vybavení měla naštěstí s sebou. Část věcí nepoužitelných pro zloděje jí později vrátil poctivý nálezce, který je objevil kousek od zkušebny.

Členové Cocotte Minute, kteří hrají opřes deset let, se sami označují za punkovou nebo rokenrolovou kapelu. Kritika jejich syrovou hudbu s tvrdými basy a samply označuje jako nu-metal.

Vzhledem k omezené kapacitě sexshopu je třeba zamluvit vstupenku. Chcete-li ted yna koncert dorazit, napište na  info@cocotteminute.org.  Když budete dostatečně rychlí, dostanete se na koncert vy i vaši kamarádi.  

Podívejte se na klip kapely Cocotte Minute – Chtěl bych tě sejmout

Cocotte Minute
Kdy
: 11. března
Kde: sexshop Sexyhracky.cz, Holešovická tržnice (hala 18), Praha 7
Čas: 19:30
Vstupné: na pozvánky, o které si pište na info@cocotteminute.org