DJM 09 – DJSKÁ UDÁLOST ROKU 26.6.


První multižánrové mistrovství v djingu DJ MASTERS spěje do svého velkého finále. Během tří měsíců se v pěti kvalifikačních kolech představilo téměř 70 z celkového počtu 104 přihlášených djů z Čech i Slovenska. Byli jsme svědky rozličných djských technik v nepřeberném množství hudebních stylů a dne 26.6. vše vyvrcholí velkým finále v pražském klubu P.M. (Trojická 10, Praha 2, www.pmpraha.cz).

 

V tento poslední školní den všechno odstartuje už v pravé poledne a 25 nejlepších djů se v kategorii SHOW utká o 8 postupových míst do večerního finále, v kterém se hraje o exkluzivní ceny v celkové hodnotě 200 000,- Kč! Každý z nich bude mít svých 10 minut, v kterých bude muset předvést perfektní hudební set.

Milovníci čistého turntablismu se navíc můžou těšit na podkategorii TECHNIKA, v které se utká 6 nejlepších djs o 4 postupová místa. Nakonec semifinálového dne navíc organizátoři připravili ve spolupráci s RED BULL MUSIC ACADEMY speciální infosession s djkou IM CYBER na téma „Kariéra DJe“.

26.6. jde tedy o všechno a v závěru dne plného napjetí, emocí a hlavně skvělé muziky se dozvíme koho na základě předvedených hudebních setů pustí hvězdná porota ve složení DJ FIVE, DJ AIFFEL a DJ BEAST67 do večerního finále.

DJM 09To započne již po sedmé hodině večer energickým setem plným scratchů v podání nadějné mladé djky vystupující pod jménem SUPET, která vytvoří tu pravou atmosféru pro prvního finalistu, který se za své hudební nástroje postaví přesně ve 20:00 a odstartuje tak historicky první finále největší tuzemské djské soutěže a jeho hlavní kategorii SHOW.

Vedle 8 soutěžících v kategorii SHOW bojujících o první 3 místa a 4 soutěžící v kategorii TECHNIKA, kde vítěz bere vše, se proto můžete těšit na klasický house dje Aiffela, energický d´n´b dje Beasta a v neposlední řadě na show dje Fiva, v které předvede, proč patří mezi top světové djs. Aby toho ovšem nebylo málo, jako hosti soutěže vystoupí headlineři pražské noci Eclectica, djské duo DJ TELL a DJ BLUE, které doplní za mikrofonem MC LINDEE.     

Takže jestli chceš být u toho, přijď v pátek 26.6. do pražského klubu P.M. Celý den otevřené bary, výborné jídlo, vzrušující atmosféra a hlavně skvělá hudební show. Už teď  můžeš pořídit speciálně zvýhodněný lístky v předprodeji sítě Ticketpro, jen za stovku.

Další info na ofiko webu    

Témata: