Do Prahy přijíždí Dizzee Rascal!


Konečně! Už roky se to tu na něj klepe jak rosol, ale nejblíže, kam se zatím Dizzee Rascal se svojí skvělou live show dostal, byl slovenský festival Pohoda. Teď už to neplatí, protože se 16. Listopadu přijede předvést do Lucerna Music Baru!

 

Dizzee Rascal

Jestli máte pocit, že se nic tak zvláštního neděje, tak děje. Dizzee Rascal v Praze neznamená domácí klubovou událost roku 2009, ale rovnou jednu z klubových událostí desetiletí!

 

Pokud jste posledních několik let nespinkali někde pod skalou, nemohli jste si tohohle týpka z Východního Londýna nevšimnout, protože byl prostě všude, ale pojďme si pro jistotu zopakovat s kým vlastně budeme mít 16.11. v Praze tu čest.

 

Dizzee Rascal není zázrak jednoho hitového singlu, ale umělec, který se pohybuje na vrcholu od své první desky “Boy In Da Corner“ z roku 2003. Jinými slovy z toho vrcholu šest let prakticky neslezl. Dizzee je neuvěřitelně všestranný, rapuje i produkuje, má úžasnou pozorovací schopnost, je neskutečně výstižný a sugestivní. Dávno překonal nálepky jako rap, garage nebo grime a společné skladby si bez mrknutí oka vystřihne s Basement Jaxx, Beckem, UGK, ArcticMonkeys, ArmandVanHeldenem, ShyFX, LilyAllen, CalvinemHarrisem, FatboySlimem nebo DavidemByrnem z TalkingHeads, prostě kýmkoliv, a že je až nebezpečně často výsledkem ultra hymna dokazuje i seznam cen, co mu doma chytají prach.

Jeho nová deska, ohlášená na září – “Tongue N Cheek“ tedy automaticky vzbuzuje obrovská očekávání. Ostatně už jen to, že na ní bude mít tři #1 singly – "Dance Wiv Me", ultra hymnu "Bonkers" i zatím poslední kousek “Holiday“, je jasnou zárukou kvality.

 

Dizzee Rascal vyprodává haly, kamkoliv přijede, pokud máte pocit, že by si i Praha zasloužila pořádnou nálož, doražte 16. Listopadu do Lucerna Music Baru, kde bude Dizzee Rascal dávat svoje hymny.

Malou ochutnávku kontrolujte

.

 

Témata: