Dvojka Pomplamoose přezpívala hitovku Telephone od Lady Gaga. Koukněte na klip!

Hana-Slivova

Ve středu jsme podrobně psali o Lady Gaga a jejím kontroverzním klipu k písničce Telephone, který už několik dní baví nebo naopak rozčiluje fandy pop music, a už tady máme zdařilou coververzi. Na svědomí ji má kalifornská dvojice Pomplamoose. Podívejte se na jejich vskutku jarní a svěží předělávku!

Před několika dny u posluchačů zabodoval provokativní, téměř desetiminutový klip zpěvaček Lady Gaga a Beyoncé k písničce Telephone (Moc jsi zlobila, říká Beyoncé Lady Gaga). Jestliže jejich video, inspirované poetikou filmů Quentina Tarantina, prošpikovaly dámy vulgaritami a násilím, cover verze od indie rockového dua Pomplamoose – kytaristy Jacka Conteho a zpěvačky Nataly Down – je spíš roztomilá, klidná a vtipná, zkrátka jarní.

Až bude na klip koukat, vezměte to při jednom s jejich předělávkou hitu Single Ladies od Beyoncé. Je to vážně zábava.  

Americké duo Pomplamoose vzniklo v roce 2008 v Kalifornii. Název si muzikanti odvodili od francouzského slova pamplemousse, tedy grapefruit. Letos v březnu vydala kapela cédéčko cover verzí, kterou pojemnovala Tribute To Famous People (Pocta slavným lidem). Na YouTube nebo na jejich MySpace profilu najdete tedy i další zábavné písničky.

Témata: