Elektro-hardcorová parta Enter Shikari opět vystoupí v Praze

Lubos-Prochazka

Předskakovali u nás kapelám Linkin Park nebo nedávno britským The Prodigy, teď přijdou na vlastní koncert. V sobotu 16. ledna to Enter Shikari rozjedou v pražském Lucerna music baru.

Čtyřčlenná elektro-hardcorová kapela Enter Shikari ve složení Roughton Reynolds, Liam Clewlow, Chris Battena Rob Rolfe k nám přijede s osvědčenými songy, ale také s novinkami. Ty loni vyšly na jejím druhém albu Common Dreads, které je oproti debutu Take to the Skies více melodické a elektronické. Jako speciální host se v Lucerna Music Baru objeví krajani britské kapely, rocková skupina Twin Atlantic ze Skotska.

"Lovci" sedm let na scéně
Enter Shikari letos oslaví sedm let na světových pódiích. Kromě Velké Británie a zbytku Evropy se proslavili i v USA, kde v říjnu 2007 vyšla jejich debutová deska Take to the Skies na labelu Tiny Evil. Většina členů kapely přišla z party Hybryd.
Název  Shikari znamená v některých jazycích(například v hindštině, nepálštině, paňdžábštině, urdštině a perštině)  "lovec". Uvidíme, zda po pražském koncertě uloví tihle mladí muzikanti nějaké další evrospké fanoušky.

Podívejte se na novinku od Enter Shikari Juggernautus

Enter Shikari (host Twin Atlantic)
Kdy:
16. ledna
Kde: Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1
Čas: 19:00
Vstupné: 399 Kč v síti Ticketpro