Jacksonovi by měli zpívat Timberlake, Shakira i Usher

Hana-Slivova

Bratr zesnulého krále popu Michaela Jacksona Jermaine plánuje velkolepý koncert, kterým by rád uctil Michaelovu památku. Proběhnout má 8. června v londýnském Wembley, na oficiálních stánkách Jacksona ani umělců, kteří by na koncertě měli zazpívat, ale žádné podrobnosti zatím nejsou.

pollBratr Michaela Jacksona Jermaine má velké plány. Chtěl by Michaelovi, od jehož úmrtí uběhne 25. června rok, uspořádat velký vzpomínkový koncert, na kterém by se měli představit například Justin Timberlake, Prince, Carlos Santana, Usher, Jennifer Hudson, Ne-Yo, Seal nebo Jacksonova sourozenecká kapela Jackson Five. Michaelův part by údajně měla převzít Jacksonova sestra Janet.
„Je to nejlepší způsob, jak vzpomenout na člověka, který ovlivnil takovou spoustu duší a srdcí,“ řekl Jermaine Jackson magazínu Undercover.
Show by se údajně měla přenášela do celého světa.

Organizace koncertu už jednou nevyšla
Takový koncert by byla jistě pěkná věc, má to ale jeden háček. Jak jsme v prosinci informovali (Koule.cz: Rozlučkový koncert s Jacksonem v Londýně neproběhne), Jermaine Jackson se podobný koncert snažil uspořádat už loni ve Vídni. Nesehnal však dost peněz a neklaplo ani následné přeložení do Londýna, protože spolupořádající agentura zkrachovala. V současné době existuje pouze zaregistrovaný web jménem thetribute2010.com, žádné informace kromě nápisu „Pocta – na památku Michale Jackson“a a „už brzy“ tu ale nenajdete. Koncert v Londýně na svých webech neanoncují například ani Timberlake, Shakira, Santana nebo Hudson.

Témata:,