Jsem váš otec, říká norský rapper dětem Michaela Jacksona

matoush

Znáte Omera Bhattiho? Je to někdejší chráněnec Michaela Jacksona. Podle mnohých teorií by ale mohl být i utajený levoboček slavného zpěváka. Pokud to ovšem není tak trochu naopak.

Omer BhattiNe že bychom si mysleli, že je pětadvacetiletý norský rapper s velmi neseverským jménem Omer Bhatti otcem zesnulé popové legendy. Podle zdroje z okolí Jacksonovic rodiny ale začíná mít podezřele blízký vztah k Michaelovým sirotkům. Píše o tom alespoň americký bulvár.
Dokonce to prý došlo tak daleko, že Bhatti začal dětem – Princeovi, Paris a Blanketovi – tvrdit, že je jejich otcem. „Několikrát dětem řekl, že je jejich otcem, že ho táta, tedy Michael, poslal, aby se o ně staral, a teď že je on tím pravým otcem," uvedl rodinný přítel.
Ano, zní to absurdně. Ale ani fakt, že když se narodila nejstarší Michaelova dcera, bylo Omerovi třináct, není na celém příběhu to nejpodivnější. Podle našeho zdroje Omer dokonce řekl dětem, že si změnil j méno z Omer Jamal Bhatti na Omer Michael Bhatti. Děti ho prý teď musí oslovovat Michaele. Ostatně, podívejte se na Omerův MySpace a najdete tam řadu fotek Michaela Jacksona a jeho potomků.
Co z těch dětí bude?

Justin Bieber válcuje twitterové žebříčky
Je mladý, pohledný, populární, má nový super úspěšný klip, má prostě všech pět „p". Nedávno jsme upozorňovali i na americkou kampaň, "Justin Bieber je teď prostě všude."
Umí ale mladičký Kanaďan Justin Bieber zacházet s twitterem? Samozřejmě, že ano! V minulém týdnu se dostal mezi 140 nejlepších uživatelů této sociální sítě a je jedním z největších trendařů.
Odpusťte nám nedostatek falešné skromnosti, ale kdyby byl twitterový účet Koule v angličtině, tak si samozřejmě ani Justin v tabulkách neškrtne.

Témata: