KDE OSLAVÍŠ KONEC ROKU? RADIO DJ NAPOVÍ…


Poslední den roku můžeš strávit jakkoliv.. Vyjeď na chatu s kámošema, k moři se svojí drahou polovičkou, zkoukni Mejdan roku z Václaváku s rodičema a nebo si přečti tenhle článek a jdi do klubu, stejně jako předešlých 365 dní v roce…Koneckonců, jak na Nový rok, tak po celý rok…

Kontroluj přehled toho nejlepšího, co se v Praze 31. 12. 2009 odehraje:

das exploze

LÁVKA

Djs, kteří zahrají tento vyjmečný večer na Lávce, jsou zástupci těch nejlepších pravidelných akcí, které jste mohli v průběhu roku navštívit na Starém Městě! Je to Orion a Mike Trafik zastupující party Black Starr Nite, dále Abdul 52 s akcí Platinum Soul vs. Soul Train a v neposlední řadě Jorgos, který je zástupcem Late Nite Vibe! Připraveny budou 2x stage, 6x bar, vyhřívaná zimní zahrada a nejmodernější zvuk a světla! V rámci silvestrovského večera budou opět pro milovníky pokru připraveny dva stoly s krupiéry od Diamond´s poker club!

V předprodeji dáte za vstup 490Kč (předprodej v síti ticketstream), na místě 690Kč! Přijďte prožít poslední večer roku 2009 do klubu Lávka na Staré Město!

www.lavka.cz

 

CENTRAL STATION

V klubu Central Station se rozloučíme s rokem 2009 pod pořádnou palbou! Dutty Weekend a Neo Violence (dříve Heartbeats) – dvě z nejvíce hudebně progresivních a průkopnických klubových noci spojily své síly, sezvali známý a připravili noc plnou hutných basslinů, perkusivních beatů a hitovek z uplynulé dekády pro dobrou rovnováhu!

O to vše se postarají DJs Zerwox, Tuco, dMIT.RY, BLND!, nováčci BAF! a progresivní pražská parta Icream Boys, která roztáhla svůj záběr od grimu k bassline, uk funky, dubstepu a nestydí se ani zahrát pár špinavých housevých tracků.

Kromě perfektné hudební stránky bude připraveno lehké občerstvení pro všechny po celou noc , sklenka sektu pro každého před půlnocí, speciální drinky, speciální ceny a mnoho dalšího..

Za vstup date v předprodeji Ticketpro nebo Ticketstream 150 Kč a na místě 350.

www.centralstation.cz

 

PALÁC AKROPOLIS

V Akropoli nás čeká silvestrovký večer ve stylu ethno, funky, latina a housu. Poslední den starého roku i začátek roku nového budou patřit všechny scény Paláce Akropolis tanci, dobré muzice i zajímavým vystoupením.

Postarají se o to:

Hamid Mantu – Hamilton Lee, kapelník a producent londýnského hudebního seskupení Transglobal Underground se předvede ve svém exkluzivním setu v duchu world fusion.

Kaliyuga Sound je seskupení DJs a producentů prezentující world music ve všech možných podobách. Od tradičních folklórních forem, přes různorodé fůze kombinované se současnými tanečními postupy, až po experimentální elektroniku.

New Chanting Generation je projekt složený z ansámblu bubeníků a DJe AK-47, který přidá elektronické spodky – spojení taneční hudby položené na rovných beatech a indické hudbě. Vše doplné ještě

Los Fishos Acidos vs Stardus DJs – stálice Paláce Akropolis.



Předprodej lístků v kavárně Paláce Akropolis.Do 30.12. 300,- Kč, na místě 350,- Kč. Předprodej též v síti Ticketpro a Ticketportal.

www.palacakropolis.cz

 

ROXY

Odchod starého a příchod nového roku v Roxy tentokrát oslavíme ve stylu kultovního sci-fi snímku Luca Bessona – Pátý Element. Pro prvních 300 z vás je připraveno DVD s filmem Pátý Element.

Každý z návštěvníků se dále může těšit na welcome drink, speciální vizuály a dekorace ve stylu Pátého Elementu. Definitivní je i line up– na dvou stageích vám Roxy nabídneme špičku domácí klubové scény ve složení: Loutka, Tráva, Chris Sadler, Lucas Hulan, Dan Cooley, Roman Rai, Airto, Bo.dan, Im Cyber, Ghonzales, 2K, Sweg, Nitrous a Deadly Viperz. Znít bude house, progressive, elektro a drumandbass.



Prodej vstupenek za 790 korun je v plném proudu, seženete je v obvyklých sítích Ticketstream, Ticketportal a Ticketpro. Předprodej do 30. prosince, pak budou k dostání lístky za 990 korun. Přijďte do Roxy oslavit silvestra ve stylu Fifth Element!

www.roxy.cz

 

PRDEL

A nebo můžeme jít všichni do Prdele! Jako hlavní hvězda večera vystoupí v klubu Prdel nejpopulárnější česká DJka Lucca a doprovázet jí budou Bon Finix, Pete Walk, MarcoS a MeryEn.

V prodeji jsou i VIP vstupenky, které opravňují ke vstupu do zadní části horního patra klubu, kde bude připravené občerstvení. Držitelé VIP vstupenek budou přivítáni welcome drinkem a dárečkem. U vstupu zaplatíte 4 stovky, za VIP lístek dáte dvojnásobek

www.clubprdel.cz

 

SASAZU

Originální SaSaZoo Cabaret představí během večera na hlavním pódiu více jak 60 umělců. Od osmi hodin to bude dj Slaveek z Chickenloops, kterého úderem půl desáté vystřídá desetičlenný Live Big Band, se kterým vystoupí např. Tonya Graves, Ondřej Ruml, Markéta Poulíčková a další vokalisté. Vše doplní originální Cabaret show v podání nejrůznějších umělců a dalších tanečníků a tanečnic.

První minuty v novém roce budou patřit mezinárodní djské hvězdě Funkstar de luxe (UK), dále pak vystoupí dj Muzikjunki (NL), Cickenloops, John Culter, dj Slovak, dj Evson a další djs, kteří vás zaručeně udrží v klubu až do osmé hodiny ranní. Několik speciálních performancí, tanečníci v úchvatných kostýmech, posílený světelný park, LED stěna a samozřejmě FREE BAR po celou noc v ceně vstupenky – …pořád váháte? První sérii nejlevnějších vstupenek v limitovaném počtu 400 kusů je možné zakoupit za 1790czk v předprodejní síti Ticketpro od 1.12. Po jejich vyprodání budou v prodeji lístky za 2490czk, což je i cena, kterou zaplatíte přímo na místě. V prodeji jsou též VIP vstupenky za 3990czk, které navíc obsahují šampaňské a SaSaZu catering.

www.sasazu.com

 

CHAPEAU ROUGE

Na house, electro, progressive, dancehall/dub/reggae si můžete jít na Silvestra zatančit do klubu Chapeau Rouge.

O zábavu se tam postarají DJs: Airto, Lukas Hulan, Dan Cooley, Formi, Yannick, Fatty M. & J-KID (pio squad), JAH atom sound feat. Mc Turner & Mc Monkey & s.g. Vstup se neplatí.

www.chapeaurouge.cz

 

MECCA

Mecca pro vás letos připravila nabitý program plný skvělé hudby a prvotřídní zábavy. Vůbec poprvé v České Republice vystoupí uznávaný dánský producent a dj žijící v Anglii – Kid Massive, který hrál snad na všech zásadních dánských parties a festivalech a díky tomu byl několikrát nominován v prestižních dánských hudebních cenách v kategoriích nejlepší dj a nejlepší producent. Kid Massive je zárukou toho, že konec roku v Mecce bude mimořádným zážitkem mimo jiné i po stránce hudební.

Dalším zahraničním hostem, který se postará o vaši všeobecnou spokojenost, bude oblíbený australský dj a producent, který se k nám vrací po delší době – DJ Sydney. Momentálně je Sydney také bookován do zemí celého světa a jeho jméno se objevuje na plakátech vedle jmen jako Fatboy Slim, Erick Morillo, Deep Dish, Tiesto atd. Tento charismatický Australan vás zaručeně strhne do skvělé atmosféry s rukama nahoře.

Tyto vzácné hosty doplní rezidenti klubu Mecca – DJ Lafayette a DJ macio. Druhou stage pro vás v rytmu RnB rozhýbe skvělý DJ LPD. Vstupné je 890,-Kč. Welcome drink do půlnoci zdarma!

www.mecca.cz

 

OBČANSKÁ PLOVÁRNA

Občanská Plovárna plánuje Silvestra v tak trochu retro duchu. Připravte se na Disco 80´s & 90´s a laser show, taneční vystoupení, kurz salsy, půlnoční překvapení, ohňostroj nad řekou, tombolu a další…Vstupné 2.000 Kč zahrnuje:
welcome drink, raut a večeři.

www.obcanskaplovarna.cz

 

RADOST FX

Na New Year’s Party 2010 v Radosti FX se těšte na black music v podání Djů: Rico, Big J, Vectif, Kwé, Petr K a jejich hudební produkci doplní ještě Vj Martin, který se postará o vizuální efekty. Celou noc vám navíc hostesky budou servírovat exotické dobroty.

www.radostfx.cz

MODRÁ NUDLE – STODOLNÍ UL. OSTRAVA

Svého oblíbeného ranního moderátora a Dje Radia Dj – FRIKYHO potkáte poslední den v roce právě v ostravském klubu Desperado Modrá Nudle. Desky tam spolu s ním bude roztáčet Dj Daniell a  Dj Bobby Stardust. Enjoy!

!UPOZORNĚNÍ!

!Během následujících dní se může řada klubů a mejdanů na této stránce ještě rapidně rozšířit, takže doporučujeme mít oči na stopkách a vše pěkně monitorovat, ať vám poslední den roku něco neunikne!

Témata: