Kapela Kryštof jede na turné. Navštíví Prahu, Ostravu a Brno

Lubos-Prochazka

Kryštof letos slaví 15 let od svého vzniku, vyráží proto na t-music Kryštof tour 2010. 19. února vystoupí v Praze, 23. února v Brně a 26. února v Ostravě. Parta kolem Richarda Krajča tvrdí, že oslavu výročí pečlivě naplánovala a pro své příznivce připravila velkolepou show, která se prý vymyká všemu ostatnímu, co zatím předvedla.

T-music Kryštof tour 2010 volně navazuje na dosud největší a nejúspěšnější šňůru kapely nazvanou Rubikon tour.
Kryštof
nejprve vystoupí v pražské Tesla areně, poté se přesunou na Výstaviště v Brně. Poslední zastávkou bude ČEZ arena v Ostravě. Jako předskokan zahraje ve všech třech městech Xindl X.
Kryštof na turné fanouškům představí hlavně písně z nového alba Jeviště. Richard Krajčo označil novinku za dosud nejlepší desku kapely. „Dali jsme písním, co potřebovaly, a nijak jsme nad tím nepřemýšleli. A troufáme si tvrdit, že se nám vstup do druhého poločasu vydařil. Po akustickém hraní jsme byli plní energie a z Jeviště to lze určitě slyšet," prohlásil lídr Kryštofu.

Recenzi na desku Jeviště si přečtěte tady

Zahrajte si hru o Kryštofu
V rámci četných aktivit spojených s výročím spustila kapela pro nedočkavé fanoušky na t-music.cz/Kryštof hru nazvanou Udrž Kryštofa na jevišti. Jako tečku za turné plánuje skupina jako vůbec první v Česku online hru s názvem Cosmoshop, o které bude fanoušky v nejbližší době podrobně informovat.

Podívejte se na klip k cyRánu, které je i na nové desce Jeviště

T-music Kryštof tour 2010
19. 2. Praha, 23. 2. Brno, 26. 2. Ostrava
Témata:, ,