Karel Gott natočil Zvonky štěstí s Ötzim, v Praze zazpívá s Bushidem

Lubos-Prochazka

Karel Gott i po sedmdesátce pokračuje v pracovním zápřahu. Pro své fanoušky chystá hned dvě specialitky: v březnu vydá německé Zvonky štěstí s Rakušanem DJ Ötzim (39), v dubnu pak v Praze vystoupí s německým rapperem Bushidem (31).

Karel Gott neustále experimentuje. Důkazem je i spolupráce s rakouským DJ Ötzim. O co jde? O slavné Zvonky štěstí, které Mistr v 80. letech natočil česky a německy s Darinkou Rolincovou. V roce 2010 ovšem tahle písnička dostává moderní kabát, a není řeč o swingové vánoční úpravě v podáná zmiňované Dary Rolins. Novou verzi má na svědomí DJ Ötzi a vyjde 19. března. Vydavatelská firma slibuje, že v podání Gotta a DJ Ötziho píseň Fang das Licht (Chytni to světlo) "dozrála a šíří kolem sebe nesmírnou emocionalitu". Předpremiéru si song odbyl v televizní hitparádě stanice RTL II.

Podívejte se, jak Gott a DJ Ötzim zpívají německé Zvonky štěstí

http://www.youtube.com/watch?v=FCBiZaVi9Iw

Bushido přijede do Čech
I další Gottova spolupráce se týká germánské taneční muziky. Populární Němec Bushido, který je známý tím, že s Karlem v roce 2008 nazpíval hit Für immer jung (Navždy mlád – v originále Forever Young od skupiny Alphaville), vystoupí 21. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Večírek se bude jmenovat Ein Kessel Boombox a s Gottem by si měl Bushido během večera zazpívat právě hitovku Für immer jung.

Puslechněte si, jak Gott a Bushido živě zpívají Für immer jung

Témata:, , ,