Klipy zpěvačky Lady Gaga už viděla miliarda lidí

Hana-Slivova

Představte si, že se všichni obyvatelé Indie posadí k internetu a pustí si tři klipy nejpopulárnější zpěvačky současnosti Lady Gaga. Zdá se to neuvěřitelné, ale server music-news.com včera napsal, že pouhá tři videa téhle dívky zhlédla na YouTube více než miliarda lidí.

Poker Face, Just Dance a Bad Romance. Jména tří skladeb zpěvačky Lady Gaga, které přilákaly na server YouTube celkem miliardu a sedm milionů pět set šedesát osm tisíc sto dvacet devět lidí. To je například téměř tolik, kolik obyvatel žilo v roce 2006 v Indii. Videa žádné jiného umělce tolik fanoušků podle společnosti Visible Measures, která s kombinovanou statistikou přišla, neměla.
A který klip vyhrál mini souboj o první místo?
Poker Face vidělo 374 606 128 lidí, Bad Romance 360 020 327 a Just Dance 272 941 674 uživatelů.
Celkem 1 007 568 129 shlédnutí. Inu, není to málo.

Nekolabuji, jen jsem hodně cestovala
Zpěvačka je v současné době na světovém turné. V lednu musela zrušit několik koncertů kvůli kolapsu před koncertem v Indianě, na show v novozélandském Aucklandu zase několikrát škobrtla a upadla. Sama však tvrdí, že důvodem byla únava z dlouhého cestování, a z lednových zdravotních problémů už je dávno venku. "Radši bych na pódiu umřela, než abych koncert zkrátila," nechala se třiadvacetiletá zpěvačka slyšet.
My si takového nasazení ceníme, zdraví ale máme přeci všichni jen jedno. Nebo že by Lady Gaga měla doma v lednici nějaké do zásoby?

Podívejte se na úspěšné klipy Lady Gaga

 

Témata: