Lindsay Lohan: Samí milenci, kocoviny a abstinenční příznaky

matoush

Americká zpěvačka, herečka a moderátorka Lindsay Lohan má dlouhodobě problémy. S drogami, s alkoholem, s chováním. I proto je to ona, na jejíž smrt se letos velmi často sází. Není to příliš veselé a ani náš šrumec v showbizu si nepřeje, aby mladí lidé umírali, ale podle zdrojů blízkých Lindsey to s ní opravdu nevypadá nejlépe.

pollAno, je to morbidní úvod, ale u podobných případů jako je Lidnsey Lohan (24) můžete buď zkoušet černý „humor“, anebo rovnou brečet.
Lindsay Lohan pochází z rodiny alkoholičky a již od dospívání měla problém s drogami. Když se v roce 1997 stala hvězdou filmu Past na rodiče a posléze komedie Protivný sprostý holky, zdálo se, že to bude dobré. Pak se ale začaly dít věci a posledního půl roku se však zdá, že šikmá plocha ji nemine. „Její život je nepřetržitá série milenců, večírků, kocovin a abstinenčních příznaků,“ prozradila její příbuzná. „Je jasné, že potřebuje pomoc, ale ona sama ji odmítá.“

Říkáte si, že ona příbuzná je hysterická zapšklá tetička, která druhým nepřeje krapet zábavy? No, možné to je, ale strach o Lindsayin život přiznávají už i hvězdy showbyznisu. A nejnověji i policie. V posledních dnech její „pobuřující a obscénní chování“ přerostlo do té míry, že muži zákona zvažují, že na ni použijí takzvané hodnocení 5150, tedy nucenou psychiatrickou ochranu. 5150 má ale i jinou přezdívku – Britney Spears kód, protože právě této americké zpěvačce zachránil život.
Doufejme, že Lindsay dopadne alespoň tak dobře jako Britney.

Michelle McGee je sprostá jako dlaždič (a ještě se fotí v uniformě SS)
Není to tak dlouho, co jsme vás informovali, že herečce Sandře Bullock zahýbá manžel. Od té doby se ona milenka, výstřední potetovaná modelka Michelle McGee, držela v ústraní (neuvěřitelné, dva týdny se o ní opravdu nenapsala ani čárka!) Vědět o sobě dala zase až teď.
Michelle McGee v nacistické "uniformě"Rozčílilo ji totiž, že na facebooku existují skupiny jako „Doufáme, že satan v pekle znásilní Michelle McGee“ nebo „Chceme aby Sandra Bullock natočila s Michelle McGee lesbické porno.“ Členům skupin napsala vulgární zprávu, ve které jim oznamuje, ať jdou do háje (a „kdo je bez viny, ať hodí kamenem.“)
Michelle, možná, že ti lidé nejsou bez viny, ale alespoň se nefotí v nacistické uniformě.

Miley Cyrus: S hudbou opravdu končím
Vypadá to, že dětská hvězdička Miley Cyrus nelhala, když tvrdila, že hodlá ukončit hudební kariéru. V ranní talk show televize ABC The View zopakovala, že na svém rozhodnutí trvá, protože hudební průmysl není takový, jaký by si přála. „V červnu mi vychází poslední nahrávka, pak končím,“ oznámila. „Chci se naplno věnovat filmu. To je to, co mě baví a co chci dělat.“
No… jako zpěvačka sice nic moc, ale to, co předvádí jako Hannah Montana, nám nedává příliš nadějí na zlepšení. Uvidíme.

Témata: