Nikita Surf Trip 2008 se blíží!


PRAHA - Jedním slovem - pecka! Chcete se naučit surfovat jinak než po stránkách s paničkama a pašákama bez oblečení na internetu?:) Tak dávejte pozor! Moře sice nemáme, oceán taky ne, na Slapech je to trochu mission impossible, leda, že by naráz vypustili přehradu, ale přesto to jde! Zájezd s výukou surfování ve francouzském Hossegoru (bez žraloků:) Nikita Surf Trip!

nikitaPRAHA – Jedním slovem – pecka! Chcete se naučit surfovat jinak než po stránkách s paničkama a pašákama bez oblečení na internetu?:) Tak dávejte pozor! Moře sice nemáme, oceán taky ne, na Slapech je to trochu mission impossible, leda, že by naráz vypustili přehradu, ale přesto to jde! Zájezd s výukou surfování ve francouzském Hossegoru (bez žraloků:) Nikita Surf Trip!

nikitaI přesto, že nejbližší oceán je od Čech a Slovenska vzdálen na stovky kilometrů, je u nás surfování oblíbenější více, než byste možná čekali. Vzhledem k tomu, že všechny čtyři červnové a zářijové termíny byly poměrně rychle zaplněny, připravili organizátoři další dva nové termíny, a to v době hlavní sezóny na začátku července a ke konci září, kdy v Hossegoru tradičně probíhá závod světového poháru v surfingu – Quiksilver Pro France. Na konci června navíc proběhne v Hossegoru první Česko-Slovenské mistrovství v surfingu.

Doufejme, že účastníci Nikita surftripů dostanou pořádný trénink a neztratí se v početné konkurenci. Červencový kurz proběhne ve dnech 27.6. – 6.7. 2008 a zářijový týdnu od 12. do 21. 9. 2008. V minulém roce se českých surfařských týdnů na břehu Atlantiku zúčastnilo přes padesát začátečníků a mírně pokročilých surfařů ve věku 17 – 39 let. Byli mezi nimi nejenom snowboardisté a příznivci adrenalinových sportů, ale také ti, kdo pouhé opalování na pláži rádi vyměnili za aktivní dovolenou.

Program NIKITA SURF TRIPů 2008 je i v tomto roce určen především začátečníkům a začátečnicím, vítáni jsou ale i pokročilí surfaři a surfařky. Jejich účastníci si zasurfují jak v okolí Hossegoru, tak na nejideálnější pláži pro začátečníky ve městě Hendaye, která leží až u španělských hranic, popřípadě na slavném beach breaku Grande Plage v Biarritz. Věnovat se jim budou jak surfoví instruktoři z francouzské surfové školy Kevina Olsena, tak organizátoři z Čech.

Oproti prvnímu ročníku surfových tripů budou mít letošní začátečníci možnost zkoušet štěstí po boku opravdových profesionálů z různých zemí, kteří je povedou nejenom při výuce v oceánu, ale také při večerním videocoachingu. Zářijových týdnů se zúčastní šestadvacetiletý italský surfař Daniel Carlucci, na červen přislíbil pomoc kanadský snowboardista a surfař Justin Lamoureux. Především klukům se bude věnovat profesionální surfařka z Nikita mezinárodního teamu, Rafaele…Ale jen, co se týče surfingu. I když možná… kdo ví:) A holkám pak přátelé Kevina Olsena z Kalifornie. Tak co myslíte? Není to skvělý tip na prázdniny?

Více informací, včetně přihlášek, najdete na stránkách www.surftrip.cz. Registrovat na nové termíny NIKITA SURF TRIP 2008 se můžete už nyní.

Enjoy:)

Témata: