O2 Dance Music Awards 2007: Final party


PRAHA - Do Prahy se řítí další hodně našláplej mejdan. O2 Dance Music Awards 2007 je velkolepá párty, na které budou vyhlášeny výsledky vašeho hlasování. Do konce března se volí Český DJ roku, Česká skupina/hudební projekt roku, Český klub roku, Pravidelná klubová party, Mega akce (halová akce) a Open air festival. Jak to celé dopadlo se dozvíte v pátek 18.dubna.

Hlavní změnou oproti minulým letům jsou nominace v jednotlivých kategoriích. Nominace vznikly na základě hlasů čtenářů stránek www.dancemusicawards.cz , byly sbírány na letních hudebních festivalech a organizátoři vzali v potaz i výsledky minulých let. Všechny nominace pečlivě prošla a protřídila odborná porota složená ze zástupců internetových serverů, hudebních odborníků, promotérů a DJs. Takže, pokud jste ještě stále nestihli odhlasovat, potom máte možnost tak učinit až do 31. 3. 2007, poté bude hlasování ukončeno a bude probíhat zpracování výsledků, jak jsem už psal, pod dozorem komise složené ze zástupců serverů www.techno.cz, www.rave.cz a www.poslouchej.net a dalších pověřených.

Letošní O2 DMA Final party bude hostit stejně jako v minulém roce holešovický klub Abaton, který jako jeden z mála v Praze umožňuje postavení 4 stagí, na kterých budou zastoupeny hlavní proudy současné taneční scény. Na Main stagi to bude kombinace techna, electro a trancu s jedním “live actem”, D’n’B stage ovládnou zlámané beaty, třetí stage bude zastupovat hip-hopovou a R’N‘B scénu a čtvrtá Pražskou house music a electro/progressive. To je celkem slušné menu, ne?:) A víte, za kolik si dáte tuhle hudební mňamku?

Vstupné:
Pro hlasující v anketě 100 Kč
Předprodej: 150 Kč + poplatky ( obvyklé předprodeje – ticketpro, tickestream, ticketportal nebo na techno.cz )
Na místě: 200 Kč

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety taneční hudby O2 Dance Music Awards 2007 bude moderovat Ondřej Turek aka Maks společně a moderátor pořadu Frisbee TV Óčko DJ Béla En. A další vychytávka. Pokud si trháte vlasy, že zrovna jedete k babičce na chatu, protože slaví 76.narozeniny, u čehož pochopitelně nemůžete chybět, mám pro vás další dobrou zprávu. Stejně jako v minulém roce, budete moci na webových stránkách ankety sledovat přímý přenos z tohoto slavnostního večera. (Má babička internet?:)

Detailní jména a informace o doprovodných aktivitách a soutěžích spojených s O2 DMA Final party budou publikovány v dalších týdnech. Proto sledujte web www.dancemusicawards.cz a nic vám neunikne.

Témata: