Olga Lounová představí v Hard Rock Café novou kapelu

Lubos-Prochazka

Hledala novou kapelu a našla ji. Na inzerát, během "reality show". Zpěvačka, herečka a moderátorka Olga Lounová (29) se s novým bandem poprvé představí ve středu 14. dubna v pražském Hard Rock Café. A pozor, fanoušci Patricie z Ošklivky Katky mohou dorazit úplně zdarma.

Zpěvačka a herečka Olga Lounová byla v nezáviděníhodné pozici. Potřebovala rychle sehnat novou kapelu. "Bývalá skupina Blind Angie se mi kvůli rozchodu s přítelem, který v ní hrál na kytaru, rozpadla," vysvětluje Olga, kterou si někteří mohou pamatovat ze seriálu Ošklivka Katka, kde hrála zlou a nešťastnou sekretářku Patricii.
Novou partu ve složení Lukáš Bundil (kytara), Jirka Veselý (bicí), Jakub Rolník (basa) a Petr Šťastný (kytara) nakonec Olga našla v rámci reality show, která od března běžela na internetové televizi Stream.cz.
Koule u konkurzu byla také: Ze zákulisí hudební show aneb Olga Lounová hledá kapelu.
Publiku se všichni poprvé představí přesně za týden v pražském Hard Rock Café. Vstup je zdarma.

Singl s Xindlem
Mezi tím, než dala dohromady novou skupinu, Olga nezahálela. Natočila píseň se svým současným životním partnerem Xindlem X Láska v housce, kterou pár poprvé zazpíval v pondělním charitativním pořadu České televize Pomozte dětem.

Podívejte se na duet Olgy Lounové a Xindla X

Olga Lounová s kapelou
Kdy:
14. dubna
Kde: Hard Rock Café, Dům U Rotta, Malé náměstí 3, Praha 1
Čas: 20.00
Vstupné: zdarma

Témata:,