Pět nebezpečných oblečků zpěvačky Lady Gaga

Hana-Slivova

Že je současná americká popstar číslo 1 Lady Gaga tak trošku bláznivá, vědí asi všichni, které hudební svět jen trochu zajímá. Teď si televize MTV posvítila na její provokativní oblečky. Některé koušou, jiné píchají a další zase odhalují více, než by se slušelo. Podívejte se s námi, v čem všem Lady Gaga vystupuje a chodí na večírky.

Čtenáři hudebního serveru NME.com zvolili Lady Gaga jako nejlépe a zároveň i nejhůře oblékanou celebritou (Čtěte: Lady Gaga dostala cenu za cool i hrozné oblečení). Nosit na sobě svršky ve stylu stínítka od lampy nebo kostým jeptišky není prostě zatím úplně cool, i když… Kdo ví, jaké módní trendy Lady Gaga jednou nastaví.

Zatím se koukněte, co na sobě měla zpěvačka v nedávné době. Televize MTV její outfity označila cedulkou "nebezpečné" a vyzvala každého, kdo Lady takhle potká, aby neváhal a raději utekl.   

Lady Gaga a její píchavá čepice

Takhle se Lady Gaga objevila na předávání cen MTV za nejlepší video. Zpěvačku Beyoncé naštěstí stébla z hnízda, které měla Lady na hlavě, nezranila.

Pozor na oko!

Na večírek k předávání Grammy dorazila Lady Gaga ve stříbrném oblečku od Armaniho a v ostnatém klobouku od Philipa Treacyho. Ještě, že nikomu nevypíchla oko.

Lady Gaga. Dusí se, nebo ne?

Opět na cenách MTV. Co to má za límec? A může vůbec dýchat?

Krvácející Lady Gaga

Téměř legendární obleček, ve kterém Lady Gaga zpívala na video cenách MTV. I my si myslíme, že oblečení, ve kterém člověk přespříliš "krvácí", by mělo zůstat na dně šatníku.

Lady Gaga a Telephone

Lady Gaga v klipu ke skladbě Telephone (Podívejte se: Moc jsi zlobila, říká Beyoncé Lady Gaga). Jasně, každý, kdo si na sebe navleče policejní pásku, vypadá dost nebezpečně. Jen si nejsme jistí, jak moc je to hezké, vkusné a… Jak moc to hřeje. Přeci jen, noci jsou ještě chladné.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Témata: