Pitt versus Aniston aneb Proč se ty hvězdné páry rozešly?

matoush

Milují je diváci, milují je posluchači, milují se navzájem. Hollywoodské hvězdy (jakkoli se nám to nemusí líbit) jsou pouze lidé, něco cítí - a často se zamilují do toho nepravého. Americký server thehollywoodgossips.com v minulém týdnu zveřejnil žebříček nejsmutnějších rozchodů v dějinách Hollywoodu, což je něco pro náš Šrumec. Pojďte si zavzpomínat a zaplakat!

5. Nick Lachey a Jessica Simpson
Dobře, tohle není moc dojemné, ona byla od začátku na chlapy, on to věděl. Ale určitě nečekal, s kým vším se Jessica vyspí…Na Kouli: Jessica Simpson není sexuální napalm. Pár se rozvedl v roce 2005 po třech letech manželství.

Sladká Britney žila s fešákem Justinem čtyři roky. Pak odletěla s ostatními anděly. 4. Britney Spears a Justin Timberlake
A je to tady… Mladá, krásná hodná holka si vezme nadějného popového zpěváka – a on jí zničí život! Chodili spolu mezi lety 1998 a 2002.

3. Jon a Kate Gosselin
No… tohle nám, Středoevropaům, asi moc neřekne. Jon a Kate Gosselinovi se potkali na firemním pikniku, vzali se v roce 1999, později prostřednictvím televizní show sdíleli s Amerikou detaily ze svého života – narodila se jim totiž šesterčata – a jejich manželství skončilo, když ještě v jiné show oznámili v roce 2009 rozvod. Co víc si přát?

2. Sandra Bullock a Jesse James
Jedna aktualitka. Oscarová (a malinová) hvězda Sandra Bullock vedla s partnerem příkladný život, dokud se na počátku tohoto roku neobjevila potetovaná modelka Michelle McGee (čtěte na Kouli), která se fotí v nacistické uniformě. Co na ní ten Jesse vidí?

1. Brad Pitt a Jennifer Aniston.
Nejskvělejší pár Hollywoodu měl všechno. Lidé je milovali jako herce, uznávali je jako sexsymboly, ti dva vedli příkladný rodinný život. Snad každý plakal, když v roce 2005 oznámili rozchod. A polovina lidstva si dodnes láme hlavu, proč to ten Brad udělal.

pollTaylor Swift má konečně pořádnou "love story"
V dnešním Šrumci ovšem přinášíme také dobré zprávy. I když… Zdá se, že bulvár nemá o čem psát, a proto se snaží rozmáznout jedno velké „nic“ o country hvězdičce Taylor Swift.
Nejedná se o ověřené informace, ale podle serveru thehollywoodgossip se mladičká zpěvačka zapletla hned se dvěma krasavci zároveň. Prvním má být Cory Monteith, jedna z hvězd seriálu Glee, se kterým si před očima všech vyrazila na bowling. Korunovala to další den v poledne, kdy poobědvala se svým spolupracovníkem a bývalým přítelem Taylorem Lautnerem.
Ve dvou dnech vidět dva muže? Jak skandální!

Hvězdné války jako animovaná komedie?
Režisér George Lucas se chystá na skutečnou svatokrádež kultovní sci-fi série Hvězdné války. Jeho Lucasfilm Animation se spojilo se Sethem Greenem a Matthew Senreichem, tvůrci seriálu Robot Chicken, a chystají komediální animovaný seriál právě na motivy Hvězdných válek. „Svět hvězných válek je tak neproniknutelný a bohatý,“ říká Lucas. „Bylo by pošetilé myslet si, že se v něm neodehrávají normální a zcela pozemské epizody. Co ty postavy dělají, když zrovna nesvrhávají imperia?“ To by nás také zajímalo.

Co vy na to? Má takový seriál naději na úspěch?

http://www.youtube.com/watch?v=BOaCRGVYGTc&feature=player_embedded

 

Témata: