Poslední výstřel: Pojďte zpívat „zadek“, bude to dobrý koncert!

Hana-Slivova

Pražáci, vezměte kalumet a doražte do Paláce Akropolis na křest ohněm. Ne, nechystá se žádný rituál, ale večírek k uvedení debutového CD Rozhodně nečekejte sex veselé krnovské kapely Poslední výstřel.

Poslední výstřel není indiánský kmen ani název filmu, ale zábavná skupina z Krnova. Kapela, která vyrostla kolem kytaristy Ivana Gajdoše, duše experimentálně – písničkářských Bratrů Orffových. Kapela, která loni dobyla rádia s hitovkou Kamarádi, v níž hostující Xavier Baumaxa zpívá, že bývaly chvíle kdy sis chtěl sundat brýle a říct mi pojď ven/ pak jsi to ale nějak překousl, ač jsem tě rozhněval notně/bývaly chvíle kdy mi nebylo milé, že patříš k takovým lidem/ kámoše si prostě nevybereš, kámoš je ten, kdo na tebe zbyde.

Poslechněte si Kamarády od Posledního výstřelu

Kromě těch největších pravd o přátelství se z úst Posledního výsřelu dozvíte, že Vinetú Kaminksú anebo jaké to je, když holka vypadá jako Mrtvola. Rozhodně ale nečekejte sex!
Poslední výstřel pokřtí na koncertě své debutové CD, které loni vyšlo u labelu Indies, a jak sama kapela káže, nejdůležitější je nebrat se tak úplně vážně. "Zapomeňte na ambice a mravokárné tendence. Svět blbne odjakživa, tak blbněte s ním. Až budete s partou kámošů sborově zpívat zadek, zadek, zadek, může to být další nejlepší koncert vašeho života." Jestli mají pravdu, to uvidíte příští úterý v půl osmé večer.

Koncert v Paláci Akropolis otevře stejně zábavný vokálně-instumentální soubor Doubravánek muzikanta a skladatele Marka Doubravy (Hm…, ex Tata bojs), který zazpívá několik originálně upravených světových i českých hitovek.

Poslední výstřel (křest CD Rozhodně nečekejte sex) + Doubravánek
Kdy:
2. února 2010
Kde: Palác Akropolis
Čas: 19:30
Vstup: 140 Kč v předprodeji, 170 Kč na místě