Postelová scéna ze Stmívání je na internetu

matoush

Dnešní šrumec zaujalo tento týden hned několik skutečností. O zpěvačce Keshe a její náklonnosti k mladičkému Justinovi Bieberovi jsme psali včera, dnes se podíváme na romantiku v sáze Stmívání, na dobrou animovanou duši manželky amerického prezidenta a také na drzé řeči bývalého zpěváka Oasis.

V pondělí 22. března se dostala na internet nová scéna z chystaného třetího dílu ságy Twillight (Stmívání) – Zatmění. Uvidíte v ní Roberta Pattinsona v posteli s Kristen Stewart v okamžiku zásadního rozhodnutí. Diskutují o způsobu, jakým sdělit rodině, že ta už nikdy neuvidí Kristen. Robert však nemůže takovou oběť přinést. „Nemám duši,“ přizná. Ona je však neoblomná, a proto On musí udělat „tu nejvíc sobeckou věc.“ Bože, jak je to dojemné!

http://www.youtube.com/watch?v=4BcIY9YMrbQ

Michelle Obamová vystoupila v Simpsonových
První dáma USA Michelle Obamová může být spokojená. Její manžel slavil úspěchy na půdě Kongresu, ona sama stanula po boku svých předchůdkyň a objevila se v animované podobě v Lízo, chválím tvé studijní výsledky. další epizodě seriálu Simpsonovi. A měla zásadní úkol, přiletěla totiž do Springfieldu ubezpečit Lízu, že je v pořádku, když někdo skvěle studuje.

U2 nemají vkus
Na závěr tu máme jednu módní policii. Bratři Gallagherové z britských Oasis patřili mezi velké trendsettery (Noel Gallagher z Oasis opět hraje. Tentokrát v reklamě na Adidas), i proto si asi bývalý zpěvák kapely Liam Gallagher myslí, že může urážet, koho chce.
Tentokrát se navezl do U2 a Coldplay. „Členové obou kapel chodí strašně oblíkaní. Tohle jim doporučil nějaký stylista? Nepřipadá v úvahu, abyste si koupili tak strašnou bundičku, jako nosí Bono. To samé Coldplay, i ti se oblékají naprosto mimo,“ citoval Gallaghera magazín NME.com. My hlavně doufáme, že se bráchové Gallagherové zase spřátelí a Liam Noelovi pomůže vynosit všechny ty adidasky.

Témata: